FI EN SE

ALL-ROUND, C65

C65 on innovatiivinen sarja elegantteja ja monipuolisia ilmankuivaimia, joiden kosteudenpoistokyky on 7-19 kg/h.

Kuivain perustuu adsorptiotekniikkaan, jossa kosteutta poistetaan pyörivän silikageelipinnoitteisen roottorin avulla.

Soveltuvia kohteita

 • Kylmävarastot
 • Elintarviketeollisuus
 • Lääketeollisuus
 • Vesilaitokset
 • Yleinen kosteudenhallinta sisätiloissa

Hyödyt

 • Tyylikäs kotelointi
 • Pitkä käyttöaika
 • Alhaiset käyttökustannukset
 • Alhaiset huoltokustannukset
 • Helppo ylläpitää korkeaa hygieniatasoa
 • Ilmavirtauksien valvonta ja ohjaus
 • Lämmön talteenotto vähentää hiilijalanjälkeä

COTES ALL-ROUND, C65

OHJAUSVAIHTOEHDOT

Cotes C65 -sarjan yksiköille on saatavana neljä erilaista elektronista ohjaustoimintoa. Kuivaimissa on myös sisäänrakennettu elektroninen valvonta- ja ohjausominaisuus, joiden avulla kuivaimen mukauttaminen täsmällisille käyttövaatimuksille helpottuu.

Opas liitteenä (”C-sarjan ohjausvaihtoehdot”)

RÄÄTÄLÖITY TARPEIDEN MUKAAN

C65-yksiköissä roottori on asennettu vaakasuoraan, jolloin prosessoitava ilma tulee ja poistuu rungon samalta puolelta, kun taas regenerointi-ilma tulee ja poistuu rungon vastakkaiselta puolelta. Moduulirakenteen ansiosta yksiköt voidaan varustaa lisälaitteilla, kuten jäähdytyksellä, lämmityksellä tai lisäsuodattimilla käyttötarkoituksen mukaan.

LÄMMÖN TALTEENOTTO

Kuivaimet voidaan varustaa erittäin tehokkaalla LTO-yksiköllä, jotta poistuvasta kuumasta ilmasta saadaan otettua lämpö talteen. Tätä lämpöenergiaa voidaan käyttää uudelleen tulevan regenerointi-ilman esilämmittämiseen.

Lämmönvaihtimet sijaitsevat erillisessä kotelossa, joka on varustettu ilman sisään- ja ulospuhalluksen liitoskauluksilla. Lämmön talteenotolla on mahdollista säästää energian kulutuksessa 20 %, jolloin laitteen takaisinmaksuaika on vain 36 kuukautta.

Lämmön talteenottoyksiköt on saatavana tehtaalla esiasennettuna tai vaihtoehtoisesti jälkiasennettuna olemassa oleviin C65-kuivaimiin.

JÄLKILÄMMITYS

Mikäli kuivaimesta tarvitaan jatkuva korkean lämpötilan ilmavirta kuivaajasta, voidaan prosessi-ilman ulospuhallus varustaa jälkilämmitysyksiköllä, jotta saadaan aikaiseksi 100% säätö lämpötilan ja suhteellisen kosteuden suhteen.

ESI- JA JÄLKIJÄÄHDYTYS

C65-sarjan kuivaimet voidaan varustaa jäähdytysyksiköllä, joka jäähdyttää ja kuivaa kuivaajalle menevää ilmaa.

Ennen roottoria asennettu jäähdytysyksikkö parantaa kuivaajan toimintaa tilanteessa, jossa sisään imettävä ilma on hyvin lämmintä ja kosteaa. Tällaisessa tilanteessa osa ilman kosteudesta saadaan poistettua lauhteena jo ennen roottoria, ja näin saadaan aikaan roottorilla parempi kuivausteho. Roottorin jälkeen asennetulla jäähdytysyksiköllä voidaan poistuvan ilman lämpötilaa hallita.

KONDENSSIYKSIKKÖ LISÄOSANA

Cotes C65 -sarjan ilmankuivaimet voidaan vaihtoehtoisesti varustaa kondenssiyksiköllä, joka kondensoi regenerointi-ilman sisältämän kosteuden vedeksi. Tämä on iso etu, mikäli regenerointi-ilmalle ei voida asentaa poistoilmakanavaa.

Kysy meiltä, me autamme!

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy