FI EN SE

ALL-ROUND, C105

C105 on innovatiivinen sarja elegantteja ja monipuolisia ilmankuivaimia, joiden kosteudenpoistokyky on 25,7-50,7 kg/h. Kuivaimet pystyvät tuottamaan noin 4000-8800 m3 kuivaa ilmaa tunnissa. Sarjan kuivaimet on suunniteltu moduulirakenteisiksi, vastaamaan asiakkaan vaatimuksiin laitteen asennuksesta, varusteista ja toiminnoista.

 

Helppo hallita

Eri ohjausvaihtoehdot mahdollistavat ilman virtauksen, kosteuden ja lämpötilan poikkeuksellisen suuren hallinnan. Tämän lisäksi kuivaimet ovat luotettavia ja helposti huollettavia.

Hyödyt

  • Kuivan ilman erittäin tarkka hallinta
  • Pitkä käyttöaika
  • Helppo ylläpitää korkeaa hygieniatasoa
  • Alhaiset käyttökustannukset
  • Alhaiset huoltokustannukset
  • Voidaan sijoittaa näkyviin paikkoihin

COTES ALL-ROUND, C105

C105-sarjan kuivaimia on kahdenlaisia:

C105D-yksiköt on määritetty keskittymään korkeisiin ΔX-arvoihin (mahdollisimman kuiva ilma) teollisissa prosesseissa, joissa ilman kosteustaso on ratkaisevin tekijä.

C105E-yksiköt on suunniteltu hallitsemaan kosteutta tehokkaasti suljetuissa tiloissa sekä vähentämään energiankulutusta.

OHJAUSVAIHTOEHDOT

Cotes C105 -sarjan yksiköille on saatavana neljä erilaista elektronista ohjaustoimintoa, joiden avulla kuivaimen mukauttaminen täsmällisille käyttövaatimuksille helpottuu.

Opas liitteenä (”C-sarjan ohjausvaihtoehdot”)

RÄÄTÄLÖITY TARPEIDEN MUKAAN

C105-sarjan kuivaimet koostuvat standardisoiduista modulaarisista komponenteista, joilla on todistetusti toimivat ominaisuudet. Moduulirakenne mahdollistaa lämmön talteenottoyksikön, etu- ja jälkilämmityksen, kondenssiyksikön sekä jäähdytyksen, vastaamaan erityisiä käyttövaatimuksia. Puhaltimet, suodattimet, anturit sekä ohjausasetukset voidaan määrittää tiettyjen käyttövaatimusten mukaan.

SÄÄSTÄ ENERGIAA

Kuivaimet voidaan varustaa erittäin tehokkaalla LTO-yksiköllä, jotta poistuvasta kuumasta ilmasta saadaan otettua lämpö talteen. Tätä lämpöenergiaa voidaan käyttää uudelleen tulevan regenerointi-ilman esilämmittämiseen. Lämmön talteenotolla on mahdollista säästää energian kulutuksessa 20%, jolloin laitteen takaisinmaksuaika on vain 24 kuukautta.

Kysy meiltä, me autamme!

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy