FI EN SE

HOTELLIT

hotellihuoneet
Kuva: Varma

Hotelliympäristössä ilmanvaihdolle ja jäähdytykselle asetetaan suuret vaatimukset. Laadukkailla ja kestävillä ratkaisuilla on mahdollista tehdä ympäristöystävällisiä valintoja, jotka lisäävät asiakasviihtyvyyttä. Straventin energiatehokkaiden ja kestävien ratkaisujen vedottomuus, äänettömyys sekä jäähdytysteho vievät mukavuuden aivan uudelle tasolle.

Vasatherm-puhallinkonvektorit

Vasatherm Kämp -hotellikonvektorit soveltuvat sekä uudisrakennuksiin että saneerattaviin hotellikohteisiin. Tuote suunniteltiin alun perin Helsingin Hotel Kämpiä varten ääniteknisistä syistä, mutta samanlaisia laitteita on asennettu myös lukuisiin muihin hotelleihin. Kämp-puhallinkonvektoreissa on erittäin alhaiset äänitasot. Suodatinhuolto tapahtuu imusäleikön kautta.

Biddle-ilmaverho SR

Ennennäkemättömän miellyttävä ja energiatehokas ratkaisu mahdollistaa ovien pitämisen kutsuvasti auki. Aktiivisäätö mukauttaa ilmaverhon puhallusnopeuden ja lämpötehon automaattisesti ja jatkuvasti ajantasaisiin ja oikeisiin tietoihin sisä- ja ulkolämpötilasta oviaukossa, jolloin laite toimii aina oikein.

Hagab-takaisinvirtaussuoja Basic

Estää palokaasujen takaisinvirtauksen tuloilmakanavissa omatoimisesti. Toimii täysin mekaanisesti eikä siinä ole liikkuvia osia.

 

Ratkaisut

 

 

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy