Suomi English version Estonia Swedish Swedish

Äänetöntä ja vedotonta ilmastointia

Stravent Oy on 1984 perustettu, menestyvä ja asiakkaiden arvostama täyden palvelun ilmastointiratkaisujen toimittaja, joka valmistaa, maahantuo, markkinoi ja myy energiataloudellisia, äänettömiä, turvallisia ja vedottomia ilmastointijärjestelmiä. Yhtiö toimii Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Kaikki tuotteemme on valmistettu ISO 9001 mukaan.

Autamme kiinteistönomistajia toimimaan alati tiukentuvien ympäristövaatimusten mukaisesti. Tehokas energiansäästö auttaa kiinteistöjen arvonnousua joka on tärkeää kiinteistönomistajille. Energiansäästön lisäksi hyvä sisäilma myös parantaa työviihtyvyyttä ja vähentää poissaoloja, mikä auttaa asiakkaitamme yhä parempiin tuloksiin. Hyödynnämme tuotteissamme pitkäjänteisesti eurooppalaisten yliopistojen huippututkimusta ja olemme mukana kansainvälisissä tutkimushankkeissa.

Toimimme suoraan useammen kotimaisen ja kansainvälisen kiinteistönomistajan kanssa suoraan pyrkimyksenä saada ratkaisumme tiedoksi päätöksentekijöille - välttyäksemme asennusliikkeiden kustannustehokkuuden aiheuttamilta teknisiltä vaikeuksilta ja vastuilta.

Toimintamme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen ja perheyhtiön tinkimättömyyteen korkeasta palvelun ja tekniikan laadusta.

Timo Karkulahti