FI EN SE

Äänetöntä ja vedotonta ilmastointia

Stravent Oy on 1984 perustettu, menestyvä ja asiakkaiden arvostama lämmitys-, jäähdytys- ja kosteudenhallintaratkaisujen toimittaja, joka valmistaa, maahantuo, markkinoi ja myy energiataloudellisia, äänettömiä, turvallisia ja vedottomia ratkaisuja. Yhtiö toimii Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Autamme kiinteistönomistajia toimimaan alati tiukentuvien ympäristövaatimusten mukaisesti. Tehokas energiansäästö auttaa kiinteistöjen arvonnousua, joka on tärkeää kiinteistönomistajille. Energiansäästön lisäksi hyvä sisäilma myös parantaa työviihtyvyyttä ja vähentää poissaoloja, mikä auttaa asiakkaitamme yhä parempiin tuloksiin.

Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että laitteemme olisivat myös ympäristövaikutuksiltaan yhä vähäisempiä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ne suunnitellaan energian hyötysuhteeltaan paremmiksi, niistä tehdään entistä kestävämpiä ja varmistetaan, että ne pystytään elinkaaren lopuksi kierrättämään vielä tehokkaammin.

Toimimme suoraan useamman kotimaisen ja kansainvälisen kiinteistönomistajan kanssa suoraan pyrkimyksenä saada ratkaisumme tiedoksi päätöksentekijöille - välttyäksemme asennusliikkeiden talousohjauksen aiheuttamilta teknisiltä vaikeuksilta ja vastuilta. Näin myös käyttökustannussäästöt ja ympäristövastuu tulee osaksi päätöksentekoa.

Toimintamme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen ja perheyhtiön tinkimättömyyteen korkeasta palvelun ja tekniikan laadusta.

Timo Karkulahti

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy