Suomi English version Estonia Swedish Swedish

Stravent Oy:n tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty 02.05.2018

Henkilörekisteri ja rekisterinpitäjä

Henkilörekisterin nimi:
Stravent Oy:n Käyttäjärekisteri
Rekisterinpitäjä:
Stravent Oy (“Stravent”)
Y-tunnus: 0551145-9
Osoite: Piispantilankuja 4, 02240 Espoo, Suomi
Puh: (09) 4241 3630
Sähköposti: info@stravent.fi

Yhteyshenkilö: Päivi Harmanen, (09) 4241 3632

Rekisterin nimi ja rekisteröidyt

stravent.fi verkkosivut

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Stravent kunnioittaa yksityisyyttäsi. Noudatamme meihin sovellettavia lakeja, emmekä käsittele asiakkaidemme henkilötietoja ilman tietosuojalainsäädännön mukaista oikeusperustetta. Tietoja käytetään asiakasviestintään ja verkkopalvelun käyttökokemuksen parantamiseen, tavoitteena kohdentaa viestimme niin, että saat juuri itsellesi sopivaa viestintää. Emme käytä tietoja markkinointitarkoituksiin. Joitakin teknisiä tietoja tarvitaan, jotta palvelu toimii.

Rekisterin tietosisältö

Keräämme ja käsittelemme verkkosivuston kautta tai muulla tavoin luovuttamiasi tietoja, esimerkkeinä etu- ja sukunimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja – sikäli kuin toimit ammatillisissa yhteyksissä – yhtiön nimen ja asemasi yhtiössä. Lisäksi keräämme tekniset tiedot sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot. Evästeet ovat tiedostoja, joita käyttäjän laite vastaanottaa ja lähettää, kun käyttäjä käyttää Straventin palvelua. Stravent Oy voi käyttää evästeitä ja evästeiden kaltaisia menetelmiä palveluiden toiminnallisuuden tarjoamiseksi sekä niiden laadun kehittämiseksi ja käyttökokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palveluitamme ja hyväksymällä evästeiden käytön internetselaimensa asetuksissa käyttäjä hyväksyy Straventin evästeiden käytön. Käyttäjällä on mahdollisuus kieltää evästeiden käyttö selaimen asetuksia muuttamalla. Tämä saattaa kuitenkin vaikuttaa palveluiden käyttökokemukseen.

Rekisterin tietolähteet

Nimi- ja muiden yhteystietojen kerääminen perustuu vapaaehtoisuuteen tai meille tehtyihin yhteydenottopyynteihin. Keräämme siis henkilötiedot pääasiassa sinulta itseltäsi. Seuraamme joskus myös evästeitä ja vierailusi stravent.fi sivuilla jättää jäljen, IP-osoitteen.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Olemme sitoutuneet henkilötietojesi varjelemiseen ja suojelemiseen ja ylläpitämään riittäviä teknisiä ja organisatorisia välineitä, joilla estetään väärin perustein tai vahingossa tapahtuva henkilötietojen luovutus, käyttö, niihin pääsy, niiden häviäminen, muuttaminen tai vahingoittuminen. Stravent Oy voi olla velvollinen luovuttamaan henkilötietosi, mikäli sovellettava laki tai asetus tai oikeus- tai hallintoviranomaisen pyyntö tätä edellyttää.

Rekisterin suojaus ja henkilötietojen säilytysaika 

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Rekisteri on talletettu palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuun tietokantaan, johon on pääsy vain Stravent Oy:n valtuuttamilla henkilöillä. Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen siinä tarkoituksessa, johon tiedot on kerätty, sovellettavan lain tarjoamissa rajoissa ja lakien ja asetusten vaatimusten mukaisesti.

Omien henkilötietojen tarkastelu

Käyttäjällä on oikeus milloin tahansa vastustaa käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja. Lisäksi käyttäjällä on oikeus sovellettavan lain mukaan tarkastella, korjata ja poistaa omia tietojaan tai kieltäytyä tietojensa käsittelystä perustelluista syistä tai vaatia henkilötietojensa käsittelyn rajoittamista. Voimme pyytää sinua tarkentamaan pyyntöäsi ja varmentamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelemistä. Voimme kieltäytyä pyyntösi toteuttamisesta sovellettavassa laissa säädetyllä perusteella. Vastaamme pyyntöihin 1 kuukauden sisällä pyynnön esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa. Pyynnöt voi osoittaa Tietosuojakäytännössä ilmoitetulle yhteyshenkilölle. Jos käyttäjä katsoo, että lakisääteisiä oikeuksia on rikottu, käyttäjä voi tehdä asiasta valituksen tietosuojaviranomaiselle Euroopan Unionin alueella. Suomessa valvovana viranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu.

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.