FI EN SE

COTES COLDSTORE -kuivaimet

KUINKA EHKÄISTÄ JÄÄNMUODOSTUMINEN MATALISSA LÄMPÖTILOISSA

Tuotteiden varastointi matalissa lämpötiloissa voi usein johtaa ongelmiin, koska ilmassa oleva kosteus muodostaa jäätä ja kondensaatiota kylmille pinnoille.

Ei-toivottu jään ja kondensaation muodostuminen vaikuttaa kylmävaraston käyttökustannuksiin, vahingoittaa varastoituja tuotteita, lisää jätettä ja vaarantaa asiakastyytyväisyyden. 

Cotes-ilmankuivaimilla on mahdollista käsitellä ongelmien perussyitä oireiden hoidon sijaan. Cotes Coldstore -kuivaimien avulla on mahdollista estää jään muodostuminen erittäin kylmissä olosuhteissa minimaalisella energiankulutuksella.

Cotes Coldstore -kuivaimet (C30C, C35C, C65C) ovat kustannustehokkain valinta hallita kosteutta kylmävarastoissa, koska ne on eritysesti suunniteltu käytettäväksi erittäin kylmissä olosuhteissa (jopa -25°C).  Yksiköt on varustettu ylimääräisellä eristyksellä energiankulutuksen minimoimiseksi ja jään muodostumisen estämiseksi yksikön sisällä. Niissä on lisäksi ohjaustoiminnot, jotka varmistavat taloudellisesti luotettavan ja energiatehokkaan käytön kylmävarastoissa.

NÄIN HYÖDYT:

  • Varastoitujen tuotteiden korkea laatu
  • Vahingoittumattomat tuotteet/pakkaukset
  • Turvallinen työympäristö
  • Tehokkaat höyrystimet ja jäähdytysjärjestelmät

KYSE HALLINNASTA

Ilmankosteus vaihtelee ennakoimattomasti vuodenajasta ja säästä riippuen. Ilmassa olevaa kosteutta ei voi nähdä ja kosteuden määrää voi olla vaikea hahmottaa. Se voi aiheuttaa lukuisia ongelmia ja lisäkustannuksia.

Cotes on yksi maailman johtavista adsorptiokuivaustekniikan asiantuntijoista. Me tarjoamme juuri oikeanlaisen kosteudenpoistojärjestelmän, joka vastaa oman kylmävarastosi vaatimuksiin.

KOSTEUDENHALLINNAN HYÖDYT

Fysiikan peruslakien mukaan jään ja kondensaation muodostuminen voidaan estää hallitsemalla ja säätämällä tilassa olevan ilman ominaisuuksia kuivatuksen avulla. Cotes Coldstore-kuivaimilla voi hallita sisäilman kosteutta jopa -25 °C:n lämpötiloissa. Kondensaatiokuivaimet tai jäähdytykseen perustuvat kuivaimet eivät poista kosteutta yhtä tehokkaasti, vaan kosteus jäätyy ja muodostaa jäätä kaikille kylmille pinnoille.

Kysy meiltä, me autamme!

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy