FI EN SE

ALL-ROUND, C30

C30 on innovatiivinen sarja elegantteja ja monipuolisia ilmankuivaimia, joiden kosteudenpoistokyky on 0,9-1,9 kg/h.

Kuivain perustuu adsorptiotekniikkaan, jossa kosteutta poistetaan pyörivän silikageelipinnoitteisen roottorin avulla.

Soveltuvia kohteita

  • Elintarviketeollisuus
  • Kylmävarastot
  • Vesilaitokset
  • Yleinen kosteudenhallinta sisätiloissa

Hyödyt

  • Erittäin energiatehokas
  • Alhaiset ylläpitokustannukset
  • Ruostumatonta terästä
  • Helppo asentaa
  • Hiljainen

COTES ALL-ROUND, C30

HALLITTUUN KUIVAAMISEEN

Tämä ilmankuivainmallisto on ihanteellinen rakennusten ja rakenteiden hallittuun kuivaamiseen sekä kosteustason palauttamiseen tulvien ja vesivahinkojen jälkeen. Ne ovat myös ihanteellisia yksittäisissä huoneissa, pienemmissä kuivavarastoissa sekä vesilaitoksissa ja pumppuasemilla. Kuivaimet voidaan kytkeä kaikkiin Cotes-antureihin ja kosteuden hallintajärjestelmiin. Valinta riippuu asiakkaan erityisvaatimuksista ja tarvittavasta toimintatarkkuudesta.

ELEGANTTI JA MONIPUOLINEN

Pienen hiilijalanjäljen ja suuren tehokkuuden yhdistelmä tekee Cotes-kuivaimesta ihanteellisen teollisuuden erilaisiin kuivaustarpeisiin. Tyylikkään, ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelon ansiosta kuivaimet voi asentaa hyvin myös näkyville paikoille.

RÄÄTÄLÖITY TARPEEN MUKAAN

C30-yksiköissä roottori on asennettu vaakasuoraan, jolloin prosessoitava ilma tulee ja poistuu rungon samalta puolelta, kun taas regenerointi-ilma tulee ja poistuu rungon vastakkaiselta puolelta. Yksiköt voidaan myös varustaa lisälaitteilla, kuten jäähdytyksellä/lämmityksellä tai lisäsuodattimilla käyttötarkoituksen mukaan.

LÄMMÖN TALTEENOTTO

Kuivaimet voidaan varustaa erittäin tehokkaalla LTO-yksiköllä, jotta poistuvasta kuumasta ilmasta saadaan otettua lämpö talteen. Tätä lämpöenergiaa voidaan käyttää uudelleen tulevan regenerointi-ilman esilämmittämiseen. Lämmön talteenotolla voidaan säästää energiankulutuksessa jopa 20 %, jolloin laitteen takaisinmaksuaika on vain 24 kuukautta.

KONDENSSIYKSIKKÖ LISÄOSANA

C30-sarjan ilmankuivaimet voidaan varustaa kondenssiyksiköllä, joka kondensoi regenerointi-ilman sisältämän kosteuden vedeksi. Se on iso etu silloin, kun regenerointi-ilmalle ei ole erillistä poistoilmakanavaa.

SÄÄTIMET

Kaikki C30-sarjan koneet voidaan kytkeä kaikkiin Cotesin ulkoisiin säätimiin – DR10, DA20, DH24, DCC – kosteudenpoistotarpeista ja käyttövaatimuksista riippuen.

Kysy meiltä, me autamme!

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy