FI EN SE

ALL-ROUND, C35

C35 on innovatiivinen sarja elegantteja ja monipuolisia ilmankuivaimia, joiden kosteudenpoistokyky on 3-6 kg/h.

Kuivain perustuu adsorptiotekniikkaan, jossa kosteutta poistetaan pyörivän silikageelipinnoitteisen roottorin avulla.

Soveltuvia kohteita

 • Kylmävarastot
 • Elintarviketeollisuus
 • Lääketeollisuus
 • Vesilaitokset
 • Yleinen kosteudenhallinta sisätiloissa

Hyödyt

 • Pitkä käyttöaika
 • Tyylikäs kotelointi
 • Alhaiset käyttökustannukset
 • Alhaiset huoltokustannukset
 • Helppo ylläpitää korkeaa hygieniatasoa
 • Ilmavirtauksien valvonta ja ohjaus
 • Lämmön talteenotto vähentää hiilijalanjälkeä

COTES ALL-ROUND, C35

OHJAUSVAIHTOEHDOT

Cotes C35 -sarjan yksiköille on saatavana neljä erilaista elektronista ohjaustoimintoa. Kuivaimissa on myös sisäänrakennettu elektroninen valvonta- ja ohjausominaisuus, joiden avulla kuivaimen mukauttaminen täsmällisille käyttövaatimuksille helpottuu.

Opas liitteenä (”C-sarjan ohjausvaihtoehdot”)

RÄÄTÄLÖITY TARPEIDEN MUKAAN

C35-yksiköissä roottori on asennettu vaakasuoraan, jolloin prosessoitava ilma tulee ja poistuu rungon samalta puolelta, kun taas regenerointi-ilma tulee ja poistuu rungon vastakkaiselta puolelta. Moduulirakenteen ansiosta yksiköt voidaan varustaa lisälaitteilla, kuten jäähdytyksellä, lämmityksellä tai lisäsuodattimilla käyttötarkoituksen mukaan.

LÄMMÖN TALTEENOTTO

Kuivaimet voidaan varustaa erittäin tehokkaalla LTO-yksiköllä, jotta poistuvasta kuumasta ilmasta saadaan otettua lämpö talteen. Tätä lämpöenergiaa voidaan käyttää uudelleen tulevan regenerointi-ilman esilämmittämiseen.

Lämmönvaihtimet sijaitsevat erillisessä kotelossa, joka on varustettu ilman sisään- ja ulospuhalluksen liitoskauluksilla. Lämmön talteenotolla on mahdollista säästää energian kulutuksessa 20 %, jolloin laitteen takaisinmaksuaika on vain 36 kuukautta.

Lämmön talteenottoyksiköt on saatavana tehtaalla esiasennettuna tai vaihtoehtoisesti jälkiasennettuna olemassa oleviin C35-kuivaimiin.

JÄLKILÄMMITYS

Mikäli on tarpeen saada aikaiseksi jatkuva korkean lämpötilan ilmavirta kuivaimesta, voidaan prosessi-ilman ulospuhallus varustaa jälkilämmitysyksiköllä. Tällöin saadaan aikaiseksi 100 %:n säätö lämpötilassa ja suhteellisessa kosteudessa.

ESI- JA JÄLKIJÄÄHDYTYS

C35-sarjan kuivaimet voidaan varustaa jäähdytysyksiköllä, joka jäähdyttää ja kuivaa tulevaa prosessi-ilmaa.

Ennen roottoria asennettu jäähdytysyksikkö parantaa kuivaimen toimintaa tilanteessa, jossa sisään imettävä ilma on hyvin lämmintä ja kosteaa. Tällaisessa tilanteessa osa ilman kosteudesta saadaan poistettua lauhteena jo ennen roottoria, ja näin saadaan aikaan parempi kuivausteho roottorilla. Roottorin jälkeen asennetulla jäähdytysyksiköllä voidaan poistuvan ilman lämpötilaa hallita.

KONDENSSIYKSIKKÖ LISÄOSANA

C35-sarjan ilmankuivaimet voidaan varustaa kondenssiyksiköllä, joka kondensoi regenerointi-ilman sisältämän kosteuden vedeksi. Se on iso etu silloin, kun regenerointi-ilmalle ei ole erillistä poistoilmakanavaa.

Kysy meiltä, me autamme!

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy