FI EN SE

Ilmaverhokoneet

Vasatherm

Vasatherm-ilmaverhot sopivat käytettäväksi esim. kaupoissa ja julkisissa rakennuksissa.

VASATHERM

Avoin ovi liikkeessä tai julkisessa rakennuksessa alentaa asiointikynnystä ja korostaa myönteistä suhtautumista asiakkaisiin. Rakennuksen sisäilma häiriintyy ilman asianmukaista sisä- ja ulkoilman välillä olevaa ilmaverhoa. Asiakkaat ja työntekijät joutuvat alttiiksi vedolle, koska kylmä ulkoilma työntyy rakennukseen ja samanaikaisesti kallis, lämmitetty sisäilma karkaa vapaasti ulos oviaukosta. Talvella Vasatherm-ilmaverho lämmittää sisään tunkeutuvan kylmän ilman miellyttävälle tasolle jo oviaukossa ennen kuin se ehtii liikkeeseen. Samalla ilmaverho estää lämpimän sisäilman karkaamasta ulos oviaukosta. Tämä on miellyttävää paitsi asiakkaille ja työntekijöille myös lämmityskustannuksille. Kesällä huoneilman kierrättäminen ilmaverhon avulla estää samalla tavalla lämpimän ulkoilman sekoittumisen jäähdytettyyn sisäilmaan.

  • Tukeva rakenne
  • Viihtyisä ja tehokas
  • Alhainen äänitaso
  • Plug & play
  • Helppo käyttää ja ylläpitää
  • Yksinkertainen automaattinen säätö – helppotoiminen ja mahdollisuus ModBus-liitäntään
  • Soveltuu vakiona matalille vedenlämpötiloille (60ºC/40ºC)
  • Yksinkertainen ripustus nopeaa asennusta varten

Vasatherm = vastuullisuutta toimia oikein mitoittamalla laadukkailla tuotteilla, minimoiden energiatehokkaasti ympäristön rasitusta ja hiilipäästöjä rakenteellisilla ratkaisuilla. Laitteita on valmistettu jo yli 60 vuoden ajan, ja ne valmistetaan ympäristösertifikaatti ISO 14001 mukaisesti.

Vasatherm-ilmaverhoissa on tehokkaat puhaltimet ja tukeva rakenne, joka on kehitetty yhteistyössä hollantilaisen TNO-tutkimuslaitoksen ja Groningenin yliopiston kanssa Ruotsin olosuhteisiin pitkää elinikää ajatellen.

Teknisiä arvoja ei ole ilmoitettu laboratorionormi ISO 27327-1:2009 mukaisesti, koska sen mukaan saatuja tuloksia ei saisi käyttää suunnittelussa. Puhaltimien hyötysuhde Vasathermilla on yli 20 % suurempi kuin muilla valmistajilla ja suuremman lämmitystehon ansiosta puhallinmoottorin sähkönkulutuksessa syntyy suuria säästöjä.

Mitoituslämpötilana on käytetty Suomen mitoituslämpötiloja -26 °C ja alempia eikä Ruotsin -15 °C (kts. lämpöhäviömitoitus). Tämä takaa riittävän lämmitystehon eikä lisää energiankulutusta. Tyytyväisimmät asiakkaat ovat ovien lähistöllä.

Ilmaverhossa on puhdistettavat suodattimet, jotka mahdollistavat pitkän käyttöiän moottoreille, jopa yli 20 vuotta.

Vasatherm-vastuullisuus liiketoiminnassamme tarkoittaa sitä, että laitteidemme elinkaari on noin puolet pidempi verrattuna muiden valmistajien kevyempirakenteisempiin laitteisiin. Pidempi elinkaari tarkoittaa uusien laitteiden hankintaa vasta noin 20 vuoden kuluttua, mikä vähentää syntyviä kustannuksia ja jätteen määrää. EU:n/Suomen Luonnonsuojeluliiton jätepolitiikan mukaan on ensisijaista ehkäistä jätteiden syntymistä eli käyttää tuotetta mahdollisimman pitkään ja tarvittaessa korjata sitä uudelleen käyttöön.

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy