FI EN SE

Ilmaverhojärjestelmät

Biddle-ilmaverhot varmistavat viihtyisät ja energiaa säästävät olosuhteet oviaukollesi

Avoin ovi liikkeessä tai julkisessa rakennuksessa alentaa asiointikynnystä ja korostaa myönteistä suhtautumista asiakkaisiin. Rakennuksen sisäilmasto häiriintyy ilman asianmukaista sisä- ja ulkoilman välillä olevaa ilmaverhoa. Asiakkaat ja työntekijät joutuvat alttiiksi vedolle, koska kylmä ulkoilma työntyy rakennukseen ja samanaikaisesti kallis, lämmitetty sisäilma karkaa vapaasti ulos oviaukosta. Talvella Biddle-ilmaverho lämmittää sisään tunkeutuvan kylmän ilman miellyttävälle tasolle jo oviaukossa ennen kuin se ehtii liikkeeseen. Samalla ilmaverho estää lämpimän sisäilman karkaamasta ulos oviaukosta. Tämä on miellyttävää paitsi asiakkaille ja työntekijöille myös lämmityskustannuksille. Kesällä huoneilman kierrättäminen ilmaverhon avulla estää samalla tavalla lämpimän ulkoilman sekoittumisen jäähdytettyyn sisäilmaan.

Biddle-ilmaverhokoneet säästävät energiaa ja lisäävät käyttömukavuutta. Oikealla laitevalinnalla on mahdollista säästää yli 80 % oviaukon kautta katoavasta lämmitysenergiasta.

Stravent toimittaa laajasta Biddle-tuotevalikoimasta teknisesti ja taloudellisesti optimoidut ilmaverhoratkaisut ovikohtaisesti!

Comfort-ilmaverho SR

Comfort-ilmaverho CITY

Teollisuusilmaverho IndAC2

Kylmävarastoilmaverho IsolAir

NOZ2-ilmalämmitin

Stravent Biddle-ilmaverhot
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy