FI EN SE

Ilmaverhokoneet

Teollisuusilmaverho IndAC2

ilmaverho IndAC2

Sisä- ja ulkoilman optimaalinen erottaminen

IndAC2-teollisuusilmaverho on täydellinen ratkaisu sisä- ja ulkoilman erottamiseen teollisissa rakennuksissa. IndAC2-teollisuusilmaverhoa voidaan käyttää sisä- ja ulkoilman erottamiseen tai kahden sisätilan ilman erottamiseen. Kun ovi on auki, sisä- ja ulkolämpötilan välinen lämpötilaero johtaa ilman vaihtumiseen, minkä seurauksena kylmää ilmaa tulee sisään ja lämmitettyä ilmaa virtaa ulos. Kun IndAC2-teollisuusilmaverho asennetaan avoimen oven viereen tai yläpuolelle, se huolehtii erittäin tehokkaasti ilmastojen erottamisesta erittäin pienellä energiankulutuksella (EC-moottorit). Kun ilmaverhon ilmavirtaa lämmitetään, vähenee vedon tunne ja oven lähistöllä työskentelevän henkilökunnan viihtyvyys paranee. 

Helppoa logistiikkaa

Erottamalla ulkoilman sisäilmasta IndAC2-teollisuusilmaverho mahdollistaa oven pitämisen auki ylläpitäen samalla sisälämpötilaa ja estäen energiahävikin. Ilmaverho auttaa osaltaan miellyttävien työskentelyolosuhteiden luomisessa, koska se estää kylmän ilman pääsyn rakennukseen. IndAC2-teollisuusilmaverho pitää sisäänkäynnin vapaana kuljetuksille, mistä seuraa turvallisempi ja nopeampi logistiikka ja esteetön liikenne.

Säästettyä energiaa

Valinnaisella automaattisella ohjauksella varustettuna IndAC2-teollisuusilmaverho valitsee jatkuvasti oikeat asetukset. Automaattinen ohjaus yhdistettynä portaattomasti toimiviin puhaltimiin varmistaa, että asetukset ovat aina erittäin tarkat, mistä seuraa tehokas ilmastojen erottaminen ja suuret energiasäästöt. Kun ilmaverho on asennettu ja otettu käyttöön, käyttäjän ei tarvitse huolehtia asetuksista, koska  ilmaverhon ilmavirta sopeutuu ympäristön haasteisiin.

Muotoilu

lndAC2-teollisuusilmaverho on kestävärakenteinen ja moderni. Ilmaverhon selkeäpiirteinen teollinen muotoilu on yhdenmukainen teollisuudenalan viimeisimmän kehityksen kanssa. Kotelo ja sisäänottoritilä on valmistettu sinkillä pinnoitetusta teräksestä, jota on erityisesti vahvistettu muodonmuutoksien ja värähtelyiden minimoimiseksi. Kotelossa ja ritilässä on täysi polyesterijauhepinnoite. lndAC2-teollisuusilmaverhon värin voi valita kahdesta vakioväriyhdistelmästä: RAL 5011/RAL 9006 tai kokonaan RAL 9006 -värisenä. Muita RAL-värejä on saatavilla lisämaksusta. 

Laitetyypit ja erilaiset lämmönlähteet

lndAC2-teollisuusilmaverho on saatavilla vakioversiona (ST) ja maksimiversiona (MX). Valinta perustuu oven korkeuteen. Valittavana on seuraavat pituudet (moduulit): lndAC2 ST: 150, 200 ja 250 cm sekä lndAC2 MX: 150 ja 225 cm. lndAC2-ilmaverhot automaattisella ohjauksella voidaan asentaa suoraan oven ylläpuolelle. lndAC2 perusohjauksella voidaan asentaa myös oven viereen. IndAC2-teollisuusilmaverho soveltuu liitettäväksi vedellä toimiviin tai sähköisiin lämmönlähteisiin. Saatavilla on myös ilman patteria olevia, ympäröivää ilmaa hyödyntäviä Ambient-malleja.

IndAC2:n edut

 • Säästää energiaa (automaattinen ohjaus)
 • Turvallisempi ja nopeampi logistiikka
 • Pieni energiankulutus (EC-moottorit)
 • Estää vetoa (työskentelyalueella)
 • Vähemmän sairauspoissaoloja
 • Ei ilmavuotoja
 • Helppo yhdistää nosto-ovijärjestelmiin
 • Useita asennusvaihtoehtoja
 • Joustava kiinnitysjärjestelmä
 • Helppo ohjata ja käyttää (perusohjaus)
 • Helppo huoltaa (suodattimet saatavilla ST-malliin)

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy