FI EN SE

Ilmaverhokoneet

Comfort-ilmaverho SR

Vallankumouksellista ilmastoinnin rajausta

ilmaverho SR

SR comfort -ilmaverhon myötä Biddle on asettanut uuden vertailutason ilmastoinnin rajaukselle. Ennennäkemättömän miellyttävä ja energiatehokas ratkaisu mahdollistaa ovien pitämisen kutsuvasti auki. SR-ilmaverhoon tiivistyy Biddlen koko 60-vuotinen kokemus alalta. Uusi ilmaverho on tunnetun CA2 comfort -ilmaverhon seuraaja. Se merkitsee jokaisessa oviaukossa energiansäästöä, mukavuutta, tyylikkyyttä ja vähämeluisuutta.

Automaattinen aktiivisäätö

SR sisältää uudenlaisen automaattisen aktiivisäädön. Säätö mukauttaa SR:n puhallusnopeuden ja lämpötehon automaattisesti ja jatkuvasti ajantasaisiin ja oikeisiin tietoihin sisä- ja ulkolämpötilasta oviaukossa, jolloin laite toimii aina oikein. Uusi patentoitu i-sense-infrapunatekniikka kerää tarkat lämpötila-arvot oviaukon ympäristöstä. Tuloksena on jatkuva, optimoitu ja energiaa säästävä sisäilma – eikä käyttäjän tarvitse kiinnittää asiaan huomiota.

Sopii kaikkiin ohjausjärjestelmiin

SR:ssä on vakiovarusteena helppokäyttöinen b-touch-ohjauspaneeli, jonka avulla mukavuusasetuksia voidaan muuttaa paikallisesti. Keskusohjauksessa voidaan käyttää vakiovarusteena olevaa Modbus-tiedonsiirtoprotokollaa. SR:ää voi seurata myös kauko-ohjauksella b-connect-liitännästä. Tällä tavoin saadaan esiin myös SR:n energiatehokkuuden suorituskyky.

Melutonta etua

SR tarjoaa sisätiloissa melutonta etua alhaisen melutasonsa ansiosta. Lisäksi Biddle on uudistanut laitteen muotoilua. Pienten ulkomittojen ja tyylikkään ulkonäön ansiosta SR on paikallaan kaikissa tiloissa. 

Eikä siinä kaikki...

SR soveltuu erilaisille lämmönlähteille, kuten vesi- ja sähkölämmitykselle, ympäristölämmölle sekä DX- ja hybridilämmitykselle. Energiapihi hybridimalli on uusi: se hyödyntää maksimaalisesti jäännöslämpöä. SR soveltuu ovenkorkeuksille 2,0–3,8 m ja tarjoaa ratkaisun kaikenlaisiin sijainteihin. Uuden SR comfort -ilmaverhon ansiosta Biddle on astunut suuren askeleen eteenpäin ilmastoinnin erottelun tehokkuuden ja sääntelyn kehityksessä. Sivulevyt voidaan varustaa irrotettavilla upotusosilla, joilla toteutetaan asiakaskohtainen väri- ja logoviimeistely.

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy