FI EN SE

Ennakoiva huolto on aina edullisempaa kuin korjaava huolto.

Stravent varastoi Biddle-ilmaverhokoneiden, Vasatherm-puhallinkonvektorien ja Cotes-ilmankuivaimien yleisimmin tarvittavia varaosia nopean palvelun takaamiseksi.

Nopeat ja tehokkaat varaosaprosessit ovat Straventin huollon kulmakivi. Espoon toimipisteen varastosta löytyy kaikki yleisimmin tarvittavat varaosat edustamillemme laitteille. Riittävän kokoinen varasto varmistaa nopean palvelun koko Suomeen. Koska olemme edustamiemme tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa, ovat laitetoimittajamme sitoutuneet tarjoamaan huolto- ja varaosahenkilöstöllemme jatkuvaa koulutusta. Näin voimme tarjota asiakkaillemme parasta ja uusinta tietoa laitteidemme huollosta ja varaosista.

Huoltomme ja varaosapalvelumme ovat käytössäsi, jos kiinteistössäsi on toimittamiamme ilmaverhoja, puhallinkonvektoreita tai ilmankuivaimia, oletpa sitten suora asiakkaamme tai asiakkaamme huoltohenkilöstöä.

Straventin varaosapalvelun edut ja lupaukset:

- Käytämme ainoastaan edustamiemme laitevalmistajien alkuperäisvaraosia. Näin voimme taata, että rikkinäisen osan tilalle vaihdettu uusi alkuperäisosa on varmasti sopiva, eikä se vahingoita laitetta tai sen toimintaa.

- Uusien varaosien toimituksella on yleensä kiire. Stravent sitoutuu toimittamaan tarvittavat varaosat koko Suomeen niin pian kuin mahdollista. Useimmiten tämä onnistuu 7 arkipäivän sisällä.

- Tarjoamme 1 vuoden varaosatakuun alkuperäisvaraosillemme.

Varaosat saat tilattua ottamalla meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

varaosat

Yhteyshenkilö

NIKLAS NYHOLM
Huolto ja varaosat
(09) 4241 3634
mail

 

- Huolto

- Huoltosopimus

- Varaosat

- Oviaukon olosuhdeanalyysi

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy