FI EN SE

Säännöllisesti huollettu laite toimii tehokkaasti ja mahdollistaa pitkän elinkaaren.

Straventin huolto auttaa sinua tarpeen tullen

Straventin huollosta saat nopeasti apua silloin, kun sitä tarvitset. Käytössämme on aina oikeat varaosat sekä tietenkin ajantasainen huoltotietous ja laaja kokemus edustamistamme tuotteista. Oli kyseessä sitten laajempi huolto tai pikaista reagointia vaativa korjauskäynti, pidämme huolen, että saat varmasti luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani.

Huoltopalvelumme varmistaa laitteiden toimintavarmuuden

Asiakkaamme vaativat toimittamiltamme laitteilta paljon. Moni ilmaverhokoneistamme ja ilmankuivaimistamme käy päivittäin lähes jatkuvasti. On myös mahdollista, että laitteiden rakenne ja tekniikka altistuvat esimerkiksi kosteudelle ja kuumuudelle.

Ilmaverhokoneet ja ilmankuivaimet tarvitsevat järjestelmällistä huoltoa toimiakseen moitteettomasti vuodesta toiseen, koko elinkaarensa ajan. Säännöllisesti huolletut laitteet kuluttavat vähemmän energiaa; ero laitteeseen, jossa on esimerkiksi puhdistamattomat suodattimet, voi käyttökustannuksiltaan olla satoja euroja vuodessa. Ja mikä tärkeintä, huollettu laite on tehokas ja turvallinen käyttää.

Huoltopalvelumme sisältää jokaiselle laitteelle erikseen suunnitellun säännöllisen ja tarkoituksenmukaisen huollon, joka perustuu laitevalmistajan määrittämiin huoltotoimenpiteisiin. Nykyaikaisten laitteidemme ohjausjärjestelmät laskevat tarvittaessa laitteen käyttötuntimäärää ja muistuttavat ohjauspaneelissa käyttäjäänsä huoltotarpeesta. Mikäli laitteesi ei ole varustettu käyttötuntilaskurilla, voit myös solmia kanssamme huoltosopimuksen, jolloin huoltoväli määritellään asiakkaan ilmoittaman laitekohtaisen käytön perusteella.

Vähimmillään laitteen käyttäjän kannattaa sopia kanssamme seuraavasta huoltokäynnistä edellisen käynnin päätteeksi.

Miksi ilmaverhokonetta ja ilmankuivainta tulisi huoltaa? 

  • Säännöllisesti huollettu laite toimii tehokkaasti ja mahdollistaa pitkän elinkaaren.
  • Huolletulla laitteella vältetään laiterikoista aiheutuvat kalliit tuotannon seisokit.
  • Huollon yhteydessä varmistetaan, että laitteiden käyttöparametrit ovat optimaaliset (tarkistetaan laitteiden toiminta käyttökustannusten näkökulmasta).
  • Ennakoiva huolto on aina edullisempaa kuin korjaava huolto.
  • Laitteiden luotettava toiminta vaikuttaa tuotantoprosessien sujuvuuteen – optimaaliset olosuhteet takaavat laadukkaan lopputuotteen.

Mitä yksi Straventin huoltokerta sisältää

  • Laitteen toiminnan tarkistuksen.
  • Laitteen huollon laitevalmistajan huolto-ohjelman mukaisesti.
  • Kuluvien osien vaihdon.
  • Päivitetyt ohjeet laitteen huolenpitoon.
  • Ehdotuksen laitteen seuraavasta huoltoajankohdasta.

Pyydä tarjous huoltosopimuksesta meiltä

Oikeaoppisesti huolletut laitteet kuluttavat vähemmän energiaa ja takaavat niille pitkän, jopa 20 vuoden elinkaaren. Säännöllinen huolto takaa, että mahdolliset ongelmakohdat havaitaan hyvissä ajoin, jolloin laajemmilta vaurioilta ja tuotannon keskeytyksiltä vältytään.

Lisätietoja huoltosopimuksesta ja sen eduista löydät täältä.

Haluatko tilata huollon tai tarjouksen yksittäisestä huoltokäynnistä? Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

 

Yhteyshenkilö

NIKLAS NYHOLM
Huolto ja varaosat
(09) 4241 3634
mail

 

- Huolto

- Huoltosopimus

- Varaosat

- Oviaukon olosuhdeanalyysi

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy