FI EN SE

Laadukkaampia kalatuotteita Cotes-ilmankuivaimen avulla


11.11.2020
Uutiset
Stravent

”Jos ilmankuivain hajoaisi huomenna, olisi tuotanto suurissa vaikeuksissa.”

kalahalli

Oslon kalahalli on Norjan suurin kalakauppa, joka toimittaa tuoretta kalaa ja kalatuotteita sekä Osloon että koko maan itäosaan. Kalahalli myy kuukausittain lähes 400 tonnia kalaa ja tuottaa merkittävän määrän muita tuotteita, kuten savustettua kalaa ja muita kalatuotteita.

Kun Fredrik Møller perusti Røykeriet AS:n (”Savustamo”) yhden miehen yrityksenä Oslon kalahalliin joulukuussa 2011, hän asensi välittömästi ilmankuivaimen, jotta kalojen savustaminen olisi mahdollisimman tehokasta. Tätä päätöstä hän ei ole katunut päivääkään.

- Cotes-adsorptiokuivaimen asennuksen jälkeen tuotanto on kaksinkertaistunut ja kalan sekä kalatuotteiden laatu on erittäin hyvä, hän kommentoi.

”Ilmankuivain toimii hyvin, ja se todellakin tarkoittaa sitä, että voimme kaksinkertaistaa tuotannon verrattuna siihen, mihin pystyisimme ilman sitä. Ilmankuivaimella voimme hallita paremmin koko prosessia. Tuotamme korkealaatuisia elintarvikkeita, ja ilmankuivain auttaa meitä parantamaan laatua entisestään.”

Fredrik Møller on nyt rakentanut erillisen huoneen ilmankuivaimelle, eikä hän tiedä, mitä olisi tehnyt ilman sitä.

- Meillä Cotes-ilmankuivain on kultaakin arvokkaampi, hän vakuuttaa.

- Jos ilmankuivain hajoaisi huomenna, olisi tuotanto suurissa vaikeuksissa. Minun olisi pakko vähentää tuotantoa tai tilata uusi kuivain välittömästi, Fredrik Møller toteaa.

 

04.05.2022

Vedenkäsittelylaitoksissa on ongelmana laitteistoihin, putkistoihin ja rakenteisiin syntyvä kondensaatio. Kosteuden poistamiseksi tarvitaan tehokasta ilmankuivausteknologiaa.

22.04.2022

Suomen ilmasto edellyttää myös rakennustekniikalta toimivuutta äärimmäisissä olosuhteissa. Heikon kohdan muodostavat rakennuksessa olevat aukot. Kylmänä vuodenaikana kaksi äärimmäistä ilmastoa kohtaa toisensa oviaukkojen kohdalla.

02.02.2022

Lue artikkeli ilmastointikatosta KunnallisSuomi-lehdestä tästä.

13.01.2022

Haluatko oppia suunnittelemaan Ecoclime-ilmastointikatot oikeaoppisesti?

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy