FI EN SE

Energiataloudelliset ilmaverhokoneet


23.09.2014
Arkisto
Stravent

Stravent Oy toimittaa kauppakeskus Viru Keskukseen Tallinnassa energiataloudelliset ilmaverhokoneet. Viru Keskus saa tuntuvan parannuksen ja uudistuksen työolosuhteisiinsa, kun Stravent toimittaa kauppakeskukseen syksyn 2014 aikana 15 kappaletta Biddlen CA2 -ilmaverhokoneita. Tilaajana on AS Viru Keskus.

Viru-keskus

Biddle -ilmaverho vähentää lämmitetyn ilman karkaamista rakennuksesta, minimoi vetohaitat oven läheisyydessä sekä säästää energiaa. Nämä ovatkin ne painavat syyt, joiden vuoksi Viru Keskus päätyi tilaamaan juuri Stravent Biddle -ilmaverhot kauppakeskuksen ulko-oviin.

Kauppakeskuksen ovia käytetään paljon ja osa ovista voi olla auki pitkiäkin aikoja, jolloin patentoidulla pyörteenestotasaimella varustettu Stravent Biddle -ilmaverhokone eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma tulee koneesta erittäin tiiviinä suihkuna alaspäin ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilmamäärä riittää kattamaan oviaukon lattiaan saakka. Toisin kuin perinteisissä oviverhopuhaltimissa, Stravent Biddlen käytöstä ei synny meluhaittoja eikä energiankulutus kasva.

Veto-ongelmat ovien läheisyydessä ovat olleet pitkään ongelma kauppakeskuksissa, sillä niiden poistamiseen ei yleensä investoida urakointivaiheessa, koska energia jää käyttäjän maksettavaksi. Tällainen ajattelu vaikuttaa myös kiinteistön arvoon heikon energiatalouden johdosta.

Ilmastoinnin takaisinmaksuaika on Stravent Biddle -ilmaverhokoneita käytettäessä lyhyt, sillä tehokkaan laminaarivirtauksen ansiosta lämpöenergiasta yli 90 % saadaan kiinteistön hyödyksi. Lisäksi käyttökustannukset pienenevät ja työntekijät ovat tyytyväisiä työskentelyolosuhteisiinsa kiinteistössä.

Stravent Biddle – tehokas, vedoton ja äänetön oviverho asiakkaille, joille energiatehokkuus ja säästöt ovat tärkeitä myös pitkällä tähtäimellä.

23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy