FI EN SE

ilmaverhokoneet Helsingin City-Centeriin


03.07.2012
Arkisto
Stravent

Kauppakeskus City-Center sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä Kaivokadun ja Keskuskadun kulmassa, aivan rautatieasemaa vastapäätä. Se on teknisesti vaativa ja haasteellinen saneerauskohde, jonne Stravent Oy toimittaa patentoidut Biddle CA2-ilmaverhokoneet.

Stravent -ilmaverho on panostus hyvään asiakasviihtyvyyteen.

Consti Talotekniikka Oy toimii kohteen pääurakoitsijana ja suunnittelusta vastaa Hepacon Oy. Stravent Oy toimittaa 11 kpl Biddle CA2 ja 4 kpl Style-mallista ilmavehouskonetta alkuvuodesta 2013 valmistuvaan kauppakeskukseen.

Stravent biddle -ilmaverhokoneet estävät kylmän ulkoilman pääsyn sisälle myymälätiloihin ja samalla lämmin sisäilma ei pääse karkaamaan ulos. Tasaisesti alaspäin puhallettavasta ilmasta jopa 90 % liittyy lämmitetyn tilan luonnolliseen ilmankiertoon, jolloin oviaukosta ja sen välittömästä läheisyydestä tulee miellyttävän vedoton alue. Laminaarivirtauksen ansiosta lämpöenergia saadaan lähes kokonaan kiinteistön hyödyksi.

Perinteisissä oviverhopuhaltimissa tarvitaan runsas ilmanpuhallus, jolloin ilmaverho hajoaa leveäksi viuhkaksi, syntyy kiusallista melua ja energiankulutus kasvaa. Stravent biddle -ilmaverhokone on varustettu patentoidulla pyörteentasaimella, joka eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma puhalletaan koneesta tiiviinä suihkuna alaspäin, ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilmamäärä riittää kattamaan oviaukon lattiaan asti. Näin kulkuaukkoon syntyy miellyttävä, mutta hyvä suojaus.

Täysautomaattinen CHIPS-ohjaus

Ilmaverhon vakioversio toimitetaan täysin automaattisella CHIPS-ohjauksella. Tämä ohjaus huolehtii jatkuvasti kaikissa olosuhteissa automaattisesti ilmaverhon optimaalisista asetuksista. Järjestelmän ilmanerotuskapasiteetti nousee todistetusti yli 90 prosenttiin. Sen lisäksi energiansäästö voi nousta 75 prosentilla verrattuna manuaalisesti ohjattuun ilmaverhoon. CA2 on kytkettävissä kaikkiin keskuslämmitysjärjestelmiin, koska se on varustettu patterilla, joka sopii myös matalille veden lämpötiloille.

Vastaavia Stravent Biddle-ilmaverhoja toimitetaan syksyllä mm. Oulun Kulttuuri-keskus Valveen ja Lahdessa sijaitsevaan Luhdan pääkonttoriin.

Investoinnin takaisinmaksuaika on Stravent biddleilmaverhokoneita käytettäessä lyhyt. Annamme mielellämme lisätietoja ja autamme työn alla olevissa kohteissanne!

Ota yhteys, niin asiantuntijamme kertoo tarkemmin tuotteen tutkimustuloksista ja teknisistä ominaisuuksista!

Stravent Oy

Lataa tämä tiedote

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

31.03.2023

Juhlistimme Pohjois-Suomen aluepäällikkömme Mikan 10-vuotista taivalta Stravent Oy:n palveluksessa.

Suomen_vahvimmat_2023
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy