FI EN SE

Comfort-ilmaverho SensAir

Vallankumouksellista ilmastoinnin rajausta

ilmaverho SensAir

SensAirin comfort-ilmaverhon myötä Biddle on asettanut uuden vertailutason ilmastoinnin rajaukselle. Ennennäkemättömän miellyttävä ja energiatehokas ratkaisu mahdollistaa ovien pitämisen kutsuvasti auki. SensAiriin tiivistyy Biddlen koko 60-vuotinen kokemus alalta. Uusi ilmaverho on tunnetun CA2 comfort -ilmaverhon seuraaja. Se merkitsee jokaisessa oviaukossa energiansäästöä, mukavuutta, tyylikkyyttä ja vähämeluisuutta.

Automaattinen aktiivisäätö

SensAir sisältää uudenlaisen automaattisen aktiivisäädön. Säätö mukauttaa SensAirin puhallusnopeuden ja lämpötehon automaattisesti ja jatkuvasti ajantasaisiin ja oikeisiin tietoihin sisä- ja ulkolämpötilasta oviaukossa, jolloin laite toimii aina oikein. Uusi patentoitu i-sense-infrapunatekniikka kerää tarkat lämpötila-arvot oviaukon ympäristöstä. Tuloksena on jatkuva, optimoitu ja energiaa säästävä sisäilma – eikä käyttäjän tarvitse kiinnittää asiaan huomiota.

Sopii kaikkiin ohjausjärjestelmiin

SensAirissa on vakiovarusteena helppokäyttöinen b-touch-ohjauspaneeli, jonka avulla mukavuusasetuksia voidaan muuttaa paikallisesti. Keskusohjauksessa voidaan käyttää vakiovarusteena olevaa Modbus-tiedonsiirtoprotokollaa. SensAiria voi seurata myös kauko-ohjauksella b-connect-liitännästä. Tällä tavoin saadaan esiin myös SensAirin suorituskyky energiatehokkuuden suhteen.

Melutonta etua

SensAir tarjoaa sisätiloissa melutonta etua alhaisen melutasonsa ansiosta. Lisäksi Biddle on uudistanut laitteen muotoilua. Pienten ulkomittojen ja tyylikkään ulkonäön ansiosta SensAir on paikallaan kaikissa tiloissa.  Sivulevyt voidaan varustaa irrotettavilla upotusosilla, joilla toteutetaan asiakaskohtainen väri- ja logoviimeistely.

Eikä siinä kaikki...

SensAir soveltuu erilaisille lämmönlähteille, kuten vesi- ja sähkölämmitykselle, ympäristölämmölle, DX- ja hybridilämmitykselle. Energiapihi hybridimalli on uusi: se hyödyntää maksimaalisesti jäännöslämpöä. SensAir soveltuu ovenkorkeuksille 2,0–3,8 m ja tarjoaa ratkaisun kaikenlaisiin sijainteihin. Uuden SensAir comfort -ilmaverhon ansiosta Biddle on astunut suuren askeleen eteenpäin ilmastoinnin erottelun tehokkuuden ja sääntelyn kehityksessä.

 

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Satanolla Oy