Suomi English version Estonia Swedish Swedish

Comfort ilmaverho CA2

CA2-ilmaverho

Liiketoiminnan edistämiseksi liikkeet ja julkiset rakennukset pitävät ovensa avattuina houkutellakseen ohikulkijoita sisään. Mutta avoin ovi aiheuttaa energiahäviöitä ja epäviihtyvyyttä. CHIPS-järjestelmällä varustetut Biddle-ilmaverhot takaavat maksimaaliset energiansäästöt ja optimaalisen mukavuuden. Automaattisen CHIPS-ohjauksen avulla käyttäjä voi saavuttaa jopa 75 %:n energiansäästön verrattuna manuaalisesti ohjattavaan ilmaverhoon.

  • Maksimaaliset energiansäästöt
  • Tehokas patteri myös matalille lämpötiloille: 45/35 – 90/70
  • Helppokäyttöisyys: täysin automaattinen ohjaus
  • Maksimaalinen mukavuus ja ilmanerotus
  • Alhainen CO2-jalanjälki
  • Aina oikeat asetukset

Täysautomaattinen energiaa säästävä ilmaverho

Ilmaverho CA2 toimitetaan täysautomaattisella CHIPS-ohjauksella. Integroitu CHIPS-ohjaus huolehtii jatkuvasti ilmaverholaitteen optimaalisista asetuksista kaikissa olosuhteissa. Tämän tekniikan ansiosta päästään todistetusti maksimaaliseen 94 prosentin erotustehokkuuteen. Sen lisäksi jopa 75 prosentin energiansäästö on mahdollinen verrattuna perinteiseen ohjaukseen.

Huipputehokas ilmaverho

CA2 voidaan kytkeä mihin tahansa järjestelmään laitteen alhaisen veden lämpötilan kanssa toimivan patterin ansiosta. Tämä mahdollistaa laitteen optimaalisen käytön kaikissa veden lämpötiloissa alkaen 45/35ºC:n lämpötilasta. Koneeseen integroitu moottoriventtiili takaa tuloilman oikean lämpötilan.

Ohjauspaneeli: b-touch

CA2 on varustettu uudella b-touch kosketusnäytöllä. Ohjaus on yksinkertaista helppokäyttöisen kosketusnäytön ansiosta. Laitteen asennukseen tarvitaan vain muutamia kohdekohtaisia asetuksia valmiiksi säädettyyn ohjelmaan, mikä vie vain hetken. Tämän jälkeen CA2 aina toimii automaattisesti. Tilanteesta ja käytöstä riippuen, esimerkiksi huoneen lämpötila, voidaan säätää manuaalisesti.

Hieno muotoilu ja näyttävät värit

Sirot muodot korostuvat kaartuvien imusäleikön ja päätypaneelien ansiosta. Ilmaverho toimitetaan kahtena vakiovärinä: RAL9016 (traffic white) ja RAL9006 (aluminium). Muita värejä saa tilaamalla.

Biddle: räätälöidyt oviverhoratkaisut

Yli 50 vuoden ajan Biddle on kuulunut räätälöidyn oviverhotekniikan edelläkävijöihin. Biddle on erikoistunut ilmanerotukseen ja ohjausjärjestelmiin. Comfort-ilmaverhojen lisäksi Biddlen tuotteistoon kuuluvat myös ilmaverhot teollisuuden käyttöön ja ilmalämmittimet. Haluatko tietää enemmän? Soita meille tai lue lisää esitteestä!

Haluatko tietää enemmän? Soita meille tai lue lisää esitteestä!