Suomi English version Estonia Swedish Swedish
14.03.2007

Teollisuushallien uusi ilmaverho, malli IndAc


Stravent tuo markkinoille uuden tehokkaan ilmaverhon, mallin IndAc joka soveltuu erinomaisesti suuriinkin oviaukkoihin.

Kaksoislaminaaritasaajan ansiosta ilmaa voidaan puhaltaa tehokkaasti jopa 8 metristä asti. Kaarevassa paineaukossa on patentoitu kaksoislaminaaritasaaja joka tasaa tehokkaista puhaltimista syntyvän turbulenttisen ilman voimakkaaksi laminaariseksi ilmavirraksi jolloin lähialueesta tulee miellyttävä ja vedoton työskentelyalue. 4 metrin levyisessä oviaukossa ilmaa puhalletaan melkein 20.000 m3/h. Kaarevan paineaukon ansiosta ilmaverhon voi asentaa erittäin lähelle oviaukkoa eivätkä nosto-ovet aiheuta ongelmia. IndAc – ilmaverhoa on saatavilla sekä vesi- että sähkölämmityspatterilla.

Monissa teollisuusrakennuksissa ovien täytyy olla pitkään auki kerrallaan johtuen tavaraliikenteestä. Avoin ovi johtaa ilman vaihtumiseen oviaukossa. Lämmin ilma karkaa ulos ja kylmää ilmaa työntyy sisään jolloin lähialueesta tulee epämiellyttävä työskentelyalue.

Jotta lämpövuoto saataisiin estettyä ja samalla lämmitettyä sisään tuleva ilma miellyttävälle tasolle, tulisi oviaukon yläreunaan asennettava oikein mitoitettu ja tarpeeksi tehokas ilmaverho. Ilmavirran on myös oltava tarpeeksi voimakas jotta se yltää lattiaan asti.

Lisätietoja: www.stravent.fi

menestyja