FI EN SE

Kosteus hallintaan vesilaitoksissa Cotes-kuivaimilla


04.05.2022
Uutiset
Stravent

Vedenkäsittelylaitoksissa on ongelmana laitteistoihin, putkistoihin ja rakenteisiin syntyvä kondensaatio. Kosteuden poistamiseksi tarvitaan tehokasta ilmankuivausteknologiaa.

Vesilaitokset

Pinnoille kertyvä kosteus aiheuttaa korroosiota ja muodostaa otollisen kasvuympäristön erilaisille bakteereille ja mikrobeille. Kondensaatiolla on yhteys myös henkilöstön työturvallisuuteen ja kohteen energiankulutukseen.

Tehokkaalla ilmankuivaimella pystytään estämään kondensaation syntyminen vedenkäsittelylaitosten kaltaisissa kohteissa, joissa ilmassa on väistämättä vesihöyryä. Absorptiokuivain, joka poistaa kosteutta ilmasta kemiallisen kuivausaineen avulla, on osoittautunut tehokkaimmaksi ratkaisuksi.

Cotes on tanskalainen absorptiokuivausteknologian kehittäjä ja valmistaja, jonka tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti. Sen kuivaimet soveltuvat erinomaisesti suomalaisiin vedenkäsittelylaitoksiin. Laadukkaat Cotes-kuivaimet kuuluvat Stravent Oy:n ratkaisuvalikoimaan.

- Cotesin kuivaimien erikoisuutena on erittäin tehokas lämmön talteenotto, mikä parantaa kuivaimien energiatehokkuutta. Puhaltimilla aikaansaadaan myös pieni alipaine, mikä auttaa hajuhaittojen hallinnassa. Kuivaimien nykyaikainen ohjausteknologia mahdollistaa ilman kosteusprosentin helpon säätämisen ja reaaliaikaiset hälytykset, aluepäällikkö Jouni Maisalmi sanoo.

Saatavilla on useita erilaisia kuivainmalleja. Stravent auttaa asiakkaitaan oikeanlaisen Cotes-kuivaimen valinnassa.

- Tärkeää on myös kuivaimen oikean sijoituspaikan määrittely. Miten kuivain asennetaan? Asennuksen jälkeen teemme laitteen käyttöönoton ja jatkossa vastaamme sopimuksen mukaan sen huollosta, Maisalmi kertoo.

KunnallisSuomi 2022

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo

23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy