FI EN SE

Stravent allekirjoitti Ecoclimen kanssa Suomen ja Viron yhteistyösopimuksen 1.11.2021


31.10.2021
Uutiset
Stravent

Stravent on allekirjoittanut jälleenmyyntisopimuksen ruotsalaisen Ecoclimen kanssa sisäilmastotuotteiden myynnistä Suomessa ja Virossa. Stravent täydentää siten ilmanvaihtotuotevalikoimaansa Ecoclimen vedottomilla ja äänettömillä ilmastointikatoilla.

Ecoclime on osoittanut jo vuodesta 2013 lähtien, kuinka liikekiinteistöihin voidaan luoda parempi sisäilmasto, alentaa lyhyellä aikavälillä vuokralaismuutos- ja käyttökustannuksia sekä lisätä vuokralaisten omaa tuottavuutta. Nyt se on mahdollista myös Suomen ja Viron markkinoilla. Edustuksen laajeneminen on osa Ecoclimen kansainvälistymisstrategiaa, sillä Straventilla on vahva markkina-asema Suomessa ja Virossa yli 35 vuoden kokemuksellaan. 

Vahvoja ominaisuuksia 

ECOCLIME-ilmastointikaton perustana on patentoitu ETX-paneeli. Se on muovinen kattopaneeli, jolla on erinomainen lämmönsiirtokyky. Samassa paketissa on tehokas säteilypaneeli ja tuloilman päätelaite. ECOCLIME luo huoneeseen huomattavasti mukavamman sisäilman, jossa kylmä tai lämmin ilma jakautuu tasaisemmin matalalla nopeudella. Näin ollen huoneessa ei tunnu vetoa eikä kuulu häiritseviä ääniä. 

Osa ympäristöstrategiaa 

Ecoclime-tuotteet tukevat asiakkaidemme ympäristöstrategiaa pienemmillä elinkaarikustannuksillaan, pitkäikäisyydellään, huoltovapaudellaan ja kestävällä polymeerirakenteellaan. Ne parantavat laatua, vähentävät hävikkiä ja edistävät kestävää kehitystä. 

Lisätietoja antaa Mikko Sinisalo p. (09) 4241 3638, mikko.sinisalo@stravent.fi 

Lue lisää ilmastointikatoista 

31.03.2023

Juhlistimme Pohjois-Suomen aluepäällikkömme Mikan 10-vuotista taivalta Stravent Oy:n palveluksessa.

30.09.2022

Ratkaisu sopii hyvin asuintaloihin ja hotelleihin. Mahdollistaa asennuksen eteisen viereisiin tilaan, joten eteisen alakattoon ja paremmin tilaa muulle tekniikalle, minkä takia ylivoimainen saneerauksissa.

Lue lisää tuotteesta täältä..

20.09.2022

Seinäjoen Hyllykalliolla toimiva S EEPEE Autotalo myy uusia ja käytettyjä autoja. Valikoimassa on mm. Peugeot, Hyundai, Alfa Romeo ja Fiat. Lisäksi tiloissa toimii kaikkien automerkkien huolto sekä katsastus.

Kiinteistössä siirryttiin kaukolämmöstä maalämpöön ja halliin tarvittiin lämmitysmuoto, jossa ei tarvita lattialämmitystä. Valinta kohdistui Straventin Biddle NOZ2 -kiertoilmakoneisiin.

Suomen_vahvimmat_2023
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy