FI EN SE

Stravent allekirjoitti Ecoclimen kanssa Suomen ja Viron yhteistyösopimuksen 1.11.2021


31.10.2021
Uutiset
Stravent

Stravent on allekirjoittanut jälleenmyyntisopimuksen ruotsalaisen Ecoclimen kanssa sisäilmastotuotteiden myynnistä Suomessa ja Virossa. Stravent täydentää siten ilmanvaihtotuotevalikoimaansa Ecoclimen vedottomilla ja äänettömillä ilmastointikatoilla.

Ecoclime on osoittanut jo vuodesta 2013 lähtien, kuinka liikekiinteistöihin voidaan luoda parempi sisäilmasto, alentaa lyhyellä aikavälillä vuokralaismuutos- ja käyttökustannuksia sekä lisätä vuokralaisten omaa tuottavuutta. Nyt se on mahdollista myös Suomen ja Viron markkinoilla. Edustuksen laajeneminen on osa Ecoclimen kansainvälistymisstrategiaa, sillä Straventilla on vahva markkina-asema Suomessa ja Virossa yli 35 vuoden kokemuksellaan. 

Vahvoja ominaisuuksia 

ECOCLIME-ilmastointikaton perustana on patentoitu ETX-paneeli. Se on muovinen kattopaneeli, jolla on erinomainen lämmönsiirtokyky. Samassa paketissa on tehokas säteilypaneeli ja tuloilman päätelaite. ECOCLIME luo huoneeseen huomattavasti mukavamman sisäilman, jossa kylmä tai lämmin ilma jakautuu tasaisemmin matalalla nopeudella. Näin ollen huoneessa ei tunnu vetoa eikä kuulu häiritseviä ääniä. 

Osa ympäristöstrategiaa 

Ecoclime-tuotteet tukevat asiakkaidemme ympäristöstrategiaa pienemmillä elinkaarikustannuksillaan, pitkäikäisyydellään, huoltovapaudellaan ja kestävällä polymeerirakenteellaan. Ne parantavat laatua, vähentävät hävikkiä ja edistävät kestävää kehitystä. 

Lisätietoja antaa Mikko Sinisalo p. (09) 4241 3638, mikko.sinisalo@stravent.fi 

Lue lisää ilmastointikatoista 

04.05.2022

Vedenkäsittelylaitoksissa on ongelmana laitteistoihin, putkistoihin ja rakenteisiin syntyvä kondensaatio. Kosteuden poistamiseksi tarvitaan tehokasta ilmankuivausteknologiaa.

22.04.2022

Suomen ilmasto edellyttää myös rakennustekniikalta toimivuutta äärimmäisissä olosuhteissa. Heikon kohdan muodostavat rakennuksessa olevat aukot. Kylmänä vuodenaikana kaksi äärimmäistä ilmastoa kohtaa toisensa oviaukkojen kohdalla.

02.02.2022

Lue artikkeli ilmastointikatosta KunnallisSuomi-lehdestä tästä.

13.01.2022

Haluatko oppia suunnittelemaan Ecoclime-ilmastointikatot oikeaoppisesti?

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy