FI EN SE

Laadukkaampia kalatuotteita Cotes-ilmankuivaimen avulla


11.11.2020
Uutiset
Stravent

”Jos ilmankuivain hajoaisi huomenna, olisi tuotanto suurissa vaikeuksissa.”

kalahalli

Oslon kalahalli on Norjan suurin kalakauppa, joka toimittaa tuoretta kalaa ja kalatuotteita sekä Osloon että koko maan itäosaan. Kalahalli myy kuukausittain lähes 400 tonnia kalaa ja tuottaa merkittävän määrän muita tuotteita, kuten savustettua kalaa ja muita kalatuotteita.

Kun Fredrik Møller perusti Røykeriet AS:n (”Savustamo”) yhden miehen yrityksenä Oslon kalahalliin joulukuussa 2011, hän asensi välittömästi ilmankuivaimen, jotta kalojen savustaminen olisi mahdollisimman tehokasta. Tätä päätöstä hän ei ole katunut päivääkään.

- Cotes-adsorptiokuivaimen asennuksen jälkeen tuotanto on kaksinkertaistunut ja kalan sekä kalatuotteiden laatu on erittäin hyvä, hän kommentoi.

”Ilmankuivain toimii hyvin, ja se todellakin tarkoittaa sitä, että voimme kaksinkertaistaa tuotannon verrattuna siihen, mihin pystyisimme ilman sitä. Ilmankuivaimella voimme hallita paremmin koko prosessia. Tuotamme korkealaatuisia elintarvikkeita, ja ilmankuivain auttaa meitä parantamaan laatua entisestään.”

Fredrik Møller on nyt rakentanut erillisen huoneen ilmankuivaimelle, eikä hän tiedä, mitä olisi tehnyt ilman sitä.

- Meillä Cotes-ilmankuivain on kultaakin arvokkaampi, hän vakuuttaa.

- Jos ilmankuivain hajoaisi huomenna, olisi tuotanto suurissa vaikeuksissa. Minun olisi pakko vähentää tuotantoa tai tilata uusi kuivain välittömästi, Fredrik Møller toteaa.

 

Syksyn webinaareja


Kauppa- ja asemakeskusten ilmaverhoratkaisut
torstaina 3.12. klo 9.00 - 9.30


Ilmoittaudu mukaan!

 
TARJOUSPYYNNÖT
tarjous@stravent.fi
Tilaa uutiskirje!

25.11.2020

Vanhan kirkkopuiston laidalla sijaitsevasta kohteesta tulee Helsingin suurin kongressihotelli. Toimistorakennus peruskorjataan 350 huoneen hotelliksi, ja sen on tarkoitus valmistua kesällä 2022.

11.11.2020

”Jos ilmankuivain hajoaisi huomenna, olisi tuotanto suurissa vaikeuksissa.”

22.09.2020

Kondensaation aiheuttamat ongelmat tekivät panimolle vaikeaksi ylläpitää haluttua hygieniatasoa sen lisäksi, että ne aiheuttivat ongelmia rakennuksen rakenteissa.

03.09.2020

”Kaikkein parasta tässä on tuotannon jatkuvuuden suuri lisäys, joka on parantanut huomattavasti Bakers-konsernin kannattavuutta.”

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Satanolla Oy