FI EN SE

Laadukkaampia kalatuotteita Cotes-ilmankuivaimen avulla


11.11.2020
Uutiset
Stravent

”Jos ilmankuivain hajoaisi huomenna, olisi tuotanto suurissa vaikeuksissa.”

kalahalli

Oslon kalahalli on Norjan suurin kalakauppa, joka toimittaa tuoretta kalaa ja kalatuotteita sekä Osloon että koko maan itäosaan. Kalahalli myy kuukausittain lähes 400 tonnia kalaa ja tuottaa merkittävän määrän muita tuotteita, kuten savustettua kalaa ja muita kalatuotteita.

Kun Fredrik Møller perusti Røykeriet AS:n (”Savustamo”) yhden miehen yrityksenä Oslon kalahalliin joulukuussa 2011, hän asensi välittömästi ilmankuivaimen, jotta kalojen savustaminen olisi mahdollisimman tehokasta. Tätä päätöstä hän ei ole katunut päivääkään.

- Cotes-adsorptiokuivaimen asennuksen jälkeen tuotanto on kaksinkertaistunut ja kalan sekä kalatuotteiden laatu on erittäin hyvä, hän kommentoi.

”Ilmankuivain toimii hyvin, ja se todellakin tarkoittaa sitä, että voimme kaksinkertaistaa tuotannon verrattuna siihen, mihin pystyisimme ilman sitä. Ilmankuivaimella voimme hallita paremmin koko prosessia. Tuotamme korkealaatuisia elintarvikkeita, ja ilmankuivain auttaa meitä parantamaan laatua entisestään.”

Fredrik Møller on nyt rakentanut erillisen huoneen ilmankuivaimelle, eikä hän tiedä, mitä olisi tehnyt ilman sitä.

- Meillä Cotes-ilmankuivain on kultaakin arvokkaampi, hän vakuuttaa.

- Jos ilmankuivain hajoaisi huomenna, olisi tuotanto suurissa vaikeuksissa. Minun olisi pakko vähentää tuotantoa tai tilata uusi kuivain välittömästi, Fredrik Møller toteaa.

 

Kevään 2021 webinaareja


Ilmaverhokoneiden haastavat asennukset
torstaina 18.3. klo 9.00 - 9.45


Kerrostava ilmanvaihto teollisuudessa ja kylmävarastoissa
torstaina 25.3. klo 9.00 - 9.30


Majoitustilojen ja kerrostalojen savunhallinta
tiistaina 30.3. klo 9.00 - 9.30

Ilmoittaudu mukaan!

 
TARJOUSPYYNNÖT
tarjous@stravent.fi

17.02.2021

Kiinnostavatko miljoonien eurojen säästöt energiakuluissa ja CO2-päästöjen vähentäminen? Se on mahdollista litiumakkutehtaille, jos kuivahuoneisiin sovelletaan oikeaa energiastrategiaa ja kuivaustekniikkaa.

30.12.2020

Neljäkerroksinen sairaala on kooltaan noin 20 000 neliömetriä. Se korvaa valmistuttuaan Kouvolan Kuusankoskella sijaitsevan Pohjois-Kymen sairaalan. Ratamokeskukseen tulee muun muassa päivystys, yli sata vuodepaikkaa sekä hammaslääkärin vastaanotto.

01.12.2020

Länsi-Suomi saa uuden aluepäällikön.

25.11.2020

Vanhan kirkkopuiston laidalla sijaitsevasta kohteesta tulee Helsingin suurin kongressihotelli. Toimistorakennus peruskorjataan 350 huoneen hotelliksi, ja sen on tarkoitus valmistua kesällä 2022.

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Satanolla Oy