FI EN SE

Stravent toimittaa ilmaverhokoneet Joutsan sote-keskukseen


06.02.2020
Uutiset
Stravent

Joutsan uusi sote-keskus rakentuu parhaillaan vanhan terveyskeskuksen viereen. Kyseessä on Joutsan kunnan merkittävin rakennushanke vuosiin. Stravent toimittaa laajasta tuotevalikoimasta teknisesti ja taloudellisesti optimoidut ratkaisut ovikohtaisesti.

Jousta Sote
Havainnekuva: Arkkitehtipalvelu Oy

Sote-keskuksen kustannusarvio on noin 5 miljoonaa euroa. Kohteen bruttopinta-ala on 1976 m². Rakentaminen alkoi vuonna 2019 ja kohde valmistuu elokuussa 2020.

Rakennuttaja on Joutsan kunta. Rakennuttajakonsulttina toimii Brado Oy ja arkkitehdiksi valittiin Arkkitehtipalvelu Oy. Hankemuoto on jaettu urakka, ja rakennusurakoitsijana toimi Insinöörityö Hentinen Oy. LV-suunnittelija on Sweco Talotekniikka Oy, ilmastointiurakoitsijana toimivat Ilmastointipalvelu P. Savolainen Oy ja Näsin Vesijohtoliike Oy. LV-urakoitsijana on Ähtärin Vesi ja Lämpö.

Stravent toimittaa kohteeseen yhteensä 8 kpl Biddlen SensAir- ja CITY-ilmaverhokonetta helmikuussa 2020.

Biddlen ilmaverhokoneet säästävät energiaa ja lisäävät käyttömukavuutta. Oikealla laitevalinnalla on mahdollista säästää yli 80 % oviaukon kautta katoavasta lämmitysenergiasta. Stravent toimittaa laajasta tuotevalikoimasta teknisesti ja taloudellisesti optimoidut ratkaisut ovikohtaisesti.

 
TARJOUSPYYNNÖT
tarjous@stravent.fi

Ota yhteys, niin asiantuntijamme kertovat tarkemmin tuotteidemme tutkimustuloksista ja teknisistä ominaisuuksista!

Tilaa uutiskirje!

16.06.2020

Meilahden sairaala-alueelle parhaillaan rakentuva Siltasairaala on HUS:in historian suurin rakennusprojekti. Osaksi uuden sairaalan ilmastointijärjestelmää asennetaan yhteensä noin 200 Straventin BASIC-takaisinvirtaussuojaa savukaasujen leviämisen estämiseksi. Yksinkertainen ja varmatoiminen laite toimii asennuksen jälkeen automaattisesti ilman sen suurempia toimenpiteitä.

19.05.2020

Länsimetron kakkosvaihe on rakenteilla Espoon Matinkylästä Kivenlahteen. Tekeillä on seitsemän kilometriä pitkä ratalinja ja viisi uutta asemaa: Finnoo, Kaitaa, Soukka, Espoonlahti ja Kivenlahti.

28.04.2020

Optimaaliset ilmaverhot kylmävarastojen ovilla varmistavat logistiikan turvallisuuden ja lisäävät tuottavuutta, koska fyysiset esteet (ovet) puuttuvat.

08.04.2020

Aalto-yliopiston, Ilmatieteen laitoksen, VTT:n ja Helsingin yliopiston juuri julkaistut alustavat tutkimustulokset kertovat, että koronavirusta kantavat aerosolihiukkaset voivat säilyä huoneilmassa luultua pidempään. Aerosolihiukkaset poistuvat hengitysteistä yskiessä, aivastaessa tai jopa puhuessa.

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Satanolla Oy