FI EN SE

Kesäpojasta huollon ammattilaiseksi


13.04.2018
Uutiset
Stravent

Niklas Nyholm on monelle asiakkaalle tuttu kasvo niin projektinhoidon kuin huollonkin puolelta. Hänen työuransa Straventin palveluksessa on jatkunut jo 20 vuoden ajan.

Niklas Nyholm tuli Straventille kesätöihin 2. päivä toukokuuta vuonna 1998. Pesti oli suunniteltu parin kuukauden mittaiseksi, mutta työ maistui ja kesän päätyttyä hän jatkoi työskentelyä opintojensa ohessa. Niklas muistaa alkuajat hyvin.

- Straventilla oli tuolloin yksi edustus, ja matkustin heti ensimmäisenä päivänä päämiehen luo Ruotsiin tutustumaan tuotteisiin. Kesän ajan tein asennustöitä, asennusvalvontaa ja teknistä dokumentointia, Niklas muistelee.

Taloon tulonsa jälkeen Niklas on ollut mukana käynnistämässä lähes kaikkia Straventin kohteita. Tuttuja ovat esimerkiksi Helsingin musiikkitalon, hotelli Kämpin kuin eduskunnan lisärakennuksenkin projektit.

- Kun tulin töihin, yritys oli nuori ja asennustehtäviä paljon. Nyt kun kohteita huolletaan, niin työkaverit kysyvät, miten voin tuntea ja muistaa kaikki kohteet, Niklas naurahtaa.

Asiakaspalvelu on tärkeä osa työtä

Nykyisin Niklaksen työtehtävät painottuvat huoltoon ja ylläpitoon. Tekniikasta kiinnostuneena hän on opiskellut laitteiden automatiikat ja ohjausjärjestelmät perin pohjin. Huollon lisäksi hänen vastuullaan on varaosaliiketoiminnan pyörittäminen.

Niklas on viihtynyt Straventilla erinomaisesti. Työkaverit ovat mukavia ja työilmapiiri rento ja välitön. Yrityksen kasvaessa päämiehiä ja tuotteita on tullut lisää, joten uutta on saanut opiskella jatkuvasti.

Ison kiitoksen saavat myös asiakkaat. Palveluhenkisenä työntekijänä Niklas pitää työskentelystä asiakkaiden kanssa ja tapaa heitä päivittäin.

- Aika on mennyt hurauksessa. Kiitos menneistä vuosista ja toivotaan ainakin 20 vuotta lisää. Täällä ollaan ja palvellaan, Niklas sanoo.

23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy