Kesäpojasta huollon ammattilaiseksi


13.04.2018
Uutiset
Stravent

Niklas Nyholm on monelle asiakkaalle tuttu kasvo niin projektinhoidon kuin huollonkin puolelta. Hänen työuransa Straventin palveluksessa on jatkunut jo 20 vuoden ajan.

Niklas Nyholm tuli Straventille kesätöihin 2. päivä toukokuuta vuonna 1998. Pesti oli suunniteltu parin kuukauden mittaiseksi, mutta työ maistui ja kesän päätyttyä hän jatkoi työskentelyä opintojensa ohessa. Niklas muistaa alkuajat hyvin.

- Straventilla oli tuolloin yksi edustus, ja matkustin heti ensimmäisenä päivänä päämiehen luo Ruotsiin tutustumaan tuotteisiin. Kesän ajan tein asennustöitä, asennusvalvontaa ja teknistä dokumentointia, Niklas muistelee.

Taloon tulonsa jälkeen Niklas on ollut mukana käynnistämässä lähes kaikkia Straventin kohteita. Tuttuja ovat esimerkiksi Helsingin musiikkitalon, hotelli Kämpin kuin eduskunnan lisärakennuksenkin projektit.

- Kun tulin töihin, yritys oli nuori ja asennustehtäviä paljon. Nyt kun kohteita huolletaan, niin työkaverit kysyvät, miten voin tuntea ja muistaa kaikki kohteet, Niklas naurahtaa.

Asiakaspalvelu on tärkeä osa työtä

Nykyisin Niklaksen työtehtävät painottuvat huoltoon ja ylläpitoon. Tekniikasta kiinnostuneena hän on opiskellut laitteiden automatiikat ja ohjausjärjestelmät perin pohjin. Huollon lisäksi hänen vastuullaan on varaosaliiketoiminnan pyörittäminen.

Niklas on viihtynyt Straventilla erinomaisesti. Työkaverit ovat mukavia ja työilmapiiri rento ja välitön. Yrityksen kasvaessa päämiehiä ja tuotteita on tullut lisää, joten uutta on saanut opiskella jatkuvasti.

Ison kiitoksen saavat myös asiakkaat. Palveluhenkisenä työntekijänä Niklas pitää työskentelystä asiakkaiden kanssa ja tapaa heitä päivittäin.

- Aika on mennyt hurauksessa. Kiitos menneistä vuosista ja toivotaan ainakin 20 vuotta lisää. Täällä ollaan ja palvellaan, Niklas sanoo.

06.02.2020

Joutsan uusi sote-keskus rakentuu parhaillaan vanhan terveyskeskuksen viereen. Kyseessä on Joutsan kunnan merkittävin rakennushanke vuosiin. Stravent toimittaa laajasta tuotevalikoimasta teknisesti ja taloudellisesti optimoidut ratkaisut ovikohtaisesti.

18.01.2020

Länsimetron jatko on rakenteilla Espoon Matinkylästä Kivenlahteen. Tekeillä on seitsemän kilometriä pitkä ratalinja ja viisi uutta asemaa: Finnoo, Kaitaa, Soukka, Espoonlahti ja Kivenlahti.

19.11.2019

Skanska rakentaa Helsingin Kalasatamaan Kaupunkiympäristötalon, joka kokoaa Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialan palvelut saman katon alle. Sinne haluttiin laadukkaat ja toimivat ilmaverhokoneet, jotka ovat myös energiatehokkaat. Stravent toimittaa kohteeseen Biddlen SensAir-ilmaverhoja ja Biddlen IndAC2-ilmaverhoja loppuvuodesta 2019.