FI EN SE

Tiedote 16.2.2017


16.02.2017
Arkisto
Stravent

Stravent Oy toimittaa uuden Easton Helsinki -kauppakeskuksen ilmaverhot. Kesko rakentaa uuden ja modernin kauppakeskuksen Helsingin Itäkeskukseen nykyisen K-citymarketin alueelle. Erityisesti ruokaan, viihtymiseen ja kohtaamiseen keskittyvän kauppakeskuksen ensimmäinen vaihe valmistuu vuoden 2017 lopussa.

Easton Helsinki

Sen koko on 26 000 kerrosneliömetriä ja investoinnin arvo noin 100 miljoonaa euroa. Stravent Oy toimittaa keskuksen tuulikaappeihin yhdeksän kappaletta älykkäitä, itsenäisesti toimivia CA2-ilmaverhoja ja pysäköintilaitoksen oville saman määrän IndAC2-teollisuusilmaverhoja. Ilmaverhot toimitetaan ja asennetaan kevään 2017 aikana.

Biddle-ilmaverho vähentää lämmitetyn ilman karkaamista rakennuksesta, minimoi vetohaitat oven läheisyydessä sekä säästää energiaa.

Ilmaverhokoneita ohjataan koko ajan aktiivisesti muuttuvan ulkolämpötilan mukaan siten, että energiahäviötä ulos ympäristöön minimoidaan ilman, että ilmasulun tehokkuus heikkenee. Biddle- ilmaverho estää energian karkaamista rakennuksesta, minimoi vetohaitat ovien läheisyydessä sekä säästää käyttökustannuksissa.

Kauppakeskuksen ovia avataan ja suljetaan paljon. Lisäksi osa ovista voi olla auki pitkiäkin aikoja, jolloin patentoidulla pyörteenestotasaimella varustettu Stravent Biddle -ilmaverhokone eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma tulee koneesta erittäin tiiviinä suihkuna alaspäin, ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilmamäärä riittää kattamaan oviaukon lattiaan saakka. Tehokkaan laminaarivirtauksen ansiosta lämpöenergiasta yli 90 % saadaan kiinteistön hyödyksi. Toisin kuin perinteisissä ilmaverhopuhaltimissa, Stravent Biddlen käytöstä ei synny meluhaittoja.

Biddle-ilmaverhoja on käytössä niin Liikenneviraston asemasilloilla Vantaalla, Espoon Länsimetron asemaratkaisuissa kuin Finavian lentoterminaaleissa.

Stravent Biddle – tehokas, vedoton ja äänetön ilmaverho asiakkaille, joille viihtyvyys, energiatehokkuus ja säästöt ovat tärkeitä.

Stravent Oy

Timo Karkulahti

23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy