FI EN SE

Tiedote 7.10.2016


07.10.2016
Arkisto
Stravent

Biddle SensAir – Vallankumouksellista ilmastoinnin rajausta. SensAirin comfort-ilmaverhon myötä Biddle on asettanut uuden vertailutason ilmastoinnin rajaukselle. Ennennäkemättömän miellyttävä ja energiatehokas ratkaisu mahdollistaa ovien pitämisen kutsuvasti auki.

SensAiriin tiivistyy Biddlen koko 60-vuotinen kokemus alalta. Uusi ilmaverho on tunnetun CA2 comfort -ilmaverhon seuraaja. Se tarkoittaa jokaisessa oviaukossa energiansäästöä, mukavuutta, tyylikkyyttä ja vähämeluisuutta.

Automaattinen aktiivisäätö

SensAir sisältää uudenlaisen automaattisen aktiivisäädön. Säätö mukauttaa SensAirin puhallusnopeuden ja lämpötehon automaattisesti ajantasaisiin ja oikeisiin tietoihin niin sisä- kuin ulkolämpötilasta oviaukossa, jolloin laite toimii aina oikein. Uusi patentoitu i-sense-infrapunatekniikka kerää tarkat lämpötila-arvot oviaukon ympäristöstä. Tuloksena on jatkuva, optimoitu ja energiaa säästävä sisäilma – eikä käyttäjän tarvitse kiinnittää asiaan huomiota..

SensAir sopii kaikkiin ohjausjärjestelmiin

SensAirissa on vakiovarusteena helppokäyttöinen b-touch-ohjauspaneeli, jonka avulla mukavuusasetuksia voidaan muuttaa paikallisesti.

 

Keskusohjauksessa voidaan käyttää vakiovarusteena olevaa Modbus-tiedonsiirtoprotokollaa. SensAiria voi seurata myös kauko-ohjauksella b-connect-liitännästä. Tällä tavoin saadaan esiin myös SensAirin suorituskyky energiatehokkuuden suhteen.

Melutonta etua

Hiljainen SensAir tarjoaa sisätiloissa melutonta etua alhaisen desibelitasonsa ansiosta. Lisäksi Biddle on uudistanut laitteen muotoilua. Pienten ulkomittojen ja tyylikkään ulkonäönsä ansiosta SensAir sopii kaikkiin tiloihin. Sivulevyt voidaan varustaa irrotettavilla upotusosilla, joilla saadaan toteutettua asiakaskohtainen väri- ja logoviimeistely asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Eikä siinä kaikki...

SensAir soveltuu erilaisille lämmönlähteille, kuten vesi- ja sähkölämmitykselle, ympäristölämmölle, DX- ja hybridilämmitykselle. Energiapihi hybridimalli on uusi: se hyödyntää maksimaalisesti jäännöslämpöä. SensAir soveltuu 2,0–3,8 m korkeisiin oviaukkoihin ja tarjoaa ratkaisun kaikenlaisiin sijainteihin. Uuden SensAir comfort -ilmaverhon ansiosta Biddle on astunut suuren askeleen eteenpäin ilmastoinnin erottelun tehokkuuden ja sääntelyn kehityksessä.

Stravent Oy
Timo Karkulahti

 

23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy