FI EN SE

Tiedote 1.8.2016


01.08.2016
Arkisto
Stravent

Stravent Oy toimittaa uuden Länsiterminaalin ilmaverhot Jätkäsaareen. Länsiterminaalin laajennusalueelle tulee uusi terminaali ja kaksi uutta laivapaikkaa, jotka palvelevat nopeaa Tallinnan liikennettä.

Jätkäsaari

Helsingin kaupunki rakennuttaa edistyksellistä energiateknologiaa hyödyntävän uuden matkustajaterminaalin Jätkäsaareen ja sen kerrosalaksi tulee 1219 m² ja tilavuudeksi 7550 m³.

Stravent Oy toimittaa kohteeseen 22 kpl Biddlemerkkisiä ilmaverhokoneita, niin vapaasti roikkuvia kuin alakattoasenteisia. Toimitukset tapahtuvat vuoden 2016 aikana.

Ilmaverhokoneita ohjataan muuttuvan ulkolämpötilan mukaan siten, että energiahäviötä ulos ympäristöön minimoidaan ilman, että ilmasulun tehokkuus heikkenee. Biddle-ilmaverho estää energian karkaamista rakennuksesta, minimoi vetohaitat ovien läheisyydessä sekä säästää käyttökustannuksissa. Nämä ovatkin keskeisimmät perusteet, joiden vuoksi terminaaliin tilattiin Biddle-ilmaverhot.

Matkustajaterminaalin ovia avataan ja suljetaan paljon. Lisäksi osa ovista voi olla auki pitkiäkin aikoja, jolloin patentoidulla pyörteenestotasaimella varustettu Stravent Biddle-ilmaverhokone eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma tulee koneesta erittäin tiiviinä suihkuna alaspäin, ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilmamäärä riittää kattamaan oviaukon lattiaan saakka. Toisin kuin perinteisissä oviverhopuhaltimissa, Stravent Biddlen käytöstä ei synny meluhaittoja eikä energiankulutus kasva.

Biddle-ilmaverhoja on käytössä niin VR:n asemasilloilla Vantaalla, Espoon Länsimetron asemaratkaisuissa kuin Finavian lentoterminaaleissa.

Stravent Biddle – tehokas, vedoton ja äänetön oviverho asiakkaille, joille viihtyvyys, energiatehokkuus ja säästöt ovat tärkeitä.

Stravent Oy

Timo Karkulahti

23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy