FI EN SE

Tiedote 10.6.2016


11.06.2016
Arkisto
Stravent

Stravent Oy toimittaa energiataloudelliset ilmaverhokoneet kauppakeskus Myyrmanniin. Kauppakeskus Myyrmanni saa huomattavan parannuksen asiakasviihtyvyyteen ja työolosuhteisiinsa, kun Stravent toimittaa kauppakeskukseen 12 kappaletta Biddlen CA2 -ilmaverhokoneita loppukesällä 2016.

Biddle -ilmaverho vähentää lämmitetyn ilman karkaamista rakennuksesta, minimoi vetohaitat oven läheisyydessä sekä säästää energiaa.

Kauppakeskuksen ovia käytetään jatkuvasti ja osa ovista voi olla auki pitkiäkin aikoja, jolloin patentoidulla pyörteenestotasaimella varustettu Stravent Biddle -ilmaverhokone eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma tulee koneesta erittäin tiiviinä suihkuna alaspäin ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilmamäärä riittää kattamaan oviaukon lattiaan saakka. Toisin kuin perinteisissä oviverhopuhaltimissa, Stravent Biddlen käytöstä ei synny meluhaittoja eikä energiankulutus kasva.

Stravent Biddle poistaa myös kauppakeskuksissa yleiset veto-ongelmat ovien läheisyydessä. Niiden poistamiseen ei yleensä investoida urakointivaiheessa, koska energia jää käyttäjän maksettavaksi. Tällainen ajattelu vaikuttaa myös kiinteistön arvoon heikon energiatalouden johdosta.

Stravent Biddle -ilmaverhokoneen takaisinmaksuaika on lyhyt, sillä tehokkaan laminaarivirtauksen ansiosta lämpöenergiasta yli 90 % saadaan kiinteistön hyödyksi.

Stravent Biddle – tehokas, vedoton ja äänetön oviverho asiakkaille, joille viihtyvyys, energiatehokkuus ja säästöt ovat tärkeitä.

23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy