FI EN SE

Basic tuotesertifikaatti on uusittu


08.04.2015
Arkisto
Stravent

Basic -savurajoitin on palokaasujen takaisinvirtaussuoja, joka estää tulipalon alkuhetkellä savukaasujen leviämisen huoneesta toiseen tuloilmakanaviston kautta.

Stravent Oy:n ja VTT Expert Services Oy:n välille on tehty sopimus tuotesertifioinnista ja sopimus koskee Basic sertifikaattia VTT-C-9717-13. Sopimukseen liittyy ulkoisen laadunvalvonnan varmentaminen.

Sertifikaatti on voimassa 5 vuotta!

BASIC on nerokkaan yksinkertainen savurajoitin, joka tekee asuin- ja majoitustilojen ilmanvaihtojärjestelmien savukaasusuojauksen edulliseksi, turvalliseksi ja helppokäyttöiseksi. Basic on omatoiminen savurajoitin, joka toimii palopaineen perusteella.

RATKAISU: Basic asennetaan kuristimien sijaan tilakohtaisesti ja käyvät IV-kojeet. Toisin sanoen ilmanvaihtokoneet pidetään palon alkuhetket päällä siihen asti kun pelastuslaitos tulee paikalle.

HYÖDYT: Rajoittaa tehokkaammin savukaasujen leviämistä kuin savupellin käyttö. Järjestelmä on edullisempi ja vähemmän huoltoa vaativa (kustannussäästöä).

Vaatimuksen täyttyminen todennetaan tapauskohtaisesti ottaen huomioon rakennuksen ominaisuudet ja käyttö. Tämä on nykyaikaista toiminnallista mitoittamista jonka teemme puolestanne.

Tässä linkki sertifikaattiin !

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

31.03.2023

Juhlistimme Pohjois-Suomen aluepäällikkömme Mikan 10-vuotista taivalta Stravent Oy:n palveluksessa.

Suomen_vahvimmat_2023
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy