FI EN SE

Stravent toimittaa Sipoon logistiikkakeskuksen ilmaverhot


06.06.2014
Arkisto
Stravent

Stravent Oy toimittaa kohteen logistiikkakeskuksen lastausovien ilmaverhokoneet. Biddle-merkkisiä ilmaverhokoneita on huomattava määrä ja ne räätälöitiin S-ryhmän tarpeita varten.

s-ryhmä sipoo

S-ryhmä rakennuttaa edistyksellistä energiateknologiaa hyödyntävän päivittäistavaroiden logistiikkakeskuksen Sipooseen ja sen pinta-alaksi tulee noin 193.000 m² ja tilavuudeksi 3 400.000 m³. Logistiikkakeskuksen projektinjohtourakoitsijana toimii työyhteenliittymä Freeway, jonka muodostavat Skanska ja Lemminkäinen.

Stravent Oy toimittaa kohteen logistiikkakeskuksen lastausovien ilmaverhokoneet. Biddle-merkkisiä ilmaverhokoneita on huomattava määrä ja ne räätälöitiin S-ryhmän tarpeita varten. Toimitukset tapahtuvat vuosien 2014 - 2016 aikana. Logistiikkakeskuksen LVI-suunnittelusta vastasi Pöyry Finland Oyj.

Ilmaverhokoneita ohjataan muuttuvan ulkolämpötilan mukaan siten, että energiahäviötä ulos ympäristöön minimoidaan ilman ilmasulun tehokkuuden heikkenemistä. Biddle-ilmaverho estää kosteuden sisäänpääsyn kylmätiloihin ja samalla vähentää energian karkaamista rakennuksesta, minimoi vetohaitat oven läheisyydessä sekä säästää käyttökustannuksissa. Nämä ovatkin ne painavat syyt huolellisten tarkastelujen ja laskelmien perusteella, joiden vuoksi S-ryhmä päätyi tilaamaan juuri Stravent biddle-ilmaverhot Sipoon logistiikkakeskuksen lastausoviin.

Logistiikkakeskuksessa ovia avataan ja suljetaan paljon. Lisäksi osa ovista voi olla auki pitkiäkin aikoja, jolloin patentoidulla pyörteenestotasaimella varustettu Stravent biddle-ilmaverhokone eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma tulee koneesta erittäin tiiviinä suihkuna alaspäin, ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilmamäärä riittää kattamaan oviaukon lattiaan saakka. Toisin kuin perinteisissä oviverhopuhaltimissa, Stravent biddlen käytöstä ei synny meluhaittoja eikä energiankulutus kasva.

Stravent biddle – tehokas, vedoton ja äänetön oviverho asiakkaille, joille energiatehokkuus ja säästöt ovat tärkeitä myös pitkällä tähtäimellä.

Stravent Oy
Timo Karkulahti

23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy