FI EN SE

Raha tulee sisään avoimista ovista


19.02.2014
Arkisto
Stravent

Avoimet ovet houkuttelevat asiakkaita sisään, mutta suuri sisä- ja ulkoilman lämpötilaero aiheuttaa ison energiahukan ja kuluerän.

Biddlen käyttäjiä ovat mm. Stockmann, Itäkeskus, Ideapark, Helsingin Messukeskus, hypermarketit, pelastuslaitos, koulut ja päiväkodit.

Biddle-ilmaverhot estävät sisäilman karkaamisen ulos ja lisäävät myös viihtyvyyttä sekä hyödynnettäviä neliöitä.

Ilmaverhon toiminta perustuu puhallettavaan lämpimään ilmasuihkuun, joka muodostaa ilmaverhon kylmän ja lämpimän tilan välille. Merkitys korostuu kesähelteillä, kun kallis jäähdytetty ilma pysyy sisällä.

Biddle-ilmaverhojen teho perustuu patentoituihin ratkaisuihin ja pitkään tuotekehitykseen, jossa hyvään hyötysuhteeseen ja kestävään teknologiaan on kiinnitetty runsaasti huomiota. Kun hyötysuhde on 90 prosenttia, on takaisinmaksuaikakin lyhyt, sanoo Biddleä maahantuovan Stravent Oy:n toimitusjohtaja Timo Karkulahti.

Kiinteistön energian kulutuksen kannalta on oleellista, että ilmaverho on mitoitettu oikein, jotta teho riittää joka tilanteessa. – Jos lämmönsiirtimet on mitoitettu ala- kanttiin, ei päästä riittävään energiansäästöön, muistuttaa Karkulahti. Hän kertookin, että Suomessa koko teknologian kouluttaminen on ollut pitkälti Straventin varassa.

Biddle-oviverhoihin on saatavissa myös automaattiohjaus, joka huolehtii joka tilanteessa.

Liikennepaikkoihin

Ilmaverhot soveltuvat kaikkiin paikkoihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä, kertoo Timo Karkulahti.

– Ostoskeskuksissa sekä isoissa aulatiloissa korostuu energiansäästön ja viihtyvyyden lisäksi vielä se, että ilmaverhon asentamisen jälkeen voidaan oven lähellä olevat tilat ottaa käyttöön, sillä ilmaverho poistaa vedon. Näin asiakkaita voidaan houkutella sisään entistä tehokkaammin, muistuttaa Karkulahti.

Biddle-oviverhot ovat käytössä myös liikenneasemilla sekä erilaisissa logistiikkakeskuksissa. Kylmävarastoissa ilmaverhoilla pystytään estämään lämpimän kostean ilman pääsy pakkasvarastoon, jolloin työturvallisuus paranee, kun ajoreitit eivät jäädy. Myös pakastetuotteiden säilyvyys paranee.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Stravent Oy

Lataa tiedosto tästä!

23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy