FI EN SE

Stravent Oy:n energiataloudelliset ilmaverhokoneet Jakomäen kauppakeskukseen


28.04.2013
Arkisto
Stravent

Stravent Oy toimittaa Helsingissä Jakomäen kauppakeskuksen eteisaulatiloihin ilmaverhokoneet.

Jakomäen kauppakeskukseen ilmaverhokoneet tullaan asentamaan vielä tämän kevään aikana. Järjestelmä tulee minimoimaan vetohaitat ja säästämään energiaa vilkkaassa kauppakeskuksessa. Kohteen LVI-suunnittelusta vastaa Markku Sinisalo Suomen Talokeskus Oy:stä ja tilaaja on Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy.

Jakomaki oviverhot
Kuvassa Helsingin Malminmäen S-market

Kauppakeskusten eteistilat ja tuulikaapit ovat paikkoja, joissa Stravent Oy:n toimittamat Biddle –ilmaverhokoneet erottuvat edukseen. Ihmisvirta kauppakeskuksen sisään ja ulos aiheuttaa lämmitetyn ilman karkaamista ulos sekä voimakasta vedon tunnetta kauppakeskuksen ovien läheisyydessä. Biddle –ilmaverhokoneen ansiosta näitä ongelmia ei ole. Jopa 90% lämpöenergiasta saadaan kiinteistön hyödyksi, ilmaverhokoneen käyttökustannukset ovat pienet, työntekijöiden työolosuhteet miellyttävät sekä asiakkaiden viihtyvyys taattu. 

On ilo huomata, että suunnitteilla ja remontointikohteena olevien kauppakeskusten suunnittelussa otetaan huomioon yhä enemmän myös energiataloudelliset – ja tekniset ratkaisut. Jo itse Biddle – ilmaverhokoneen käyttö on edullista, mutta lisäksi ilmaverhokone eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma tulee koneesta erittäin tiiviinä suihkuna alaspäin, ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilmamäärä riittää kattamaan oviaukon lattiaan saakka. Lämmin sisäilma pysyy sisällä, kylmä ulkoilma ulkona ja oviaukosta ja sen välittömästä läheisyydestä tulee miellyttävän vedoton alue. Toisin kuin perinteisissä oviverhopuhaltimissa – biddlen käytöstä ei synny meluhaittoja eikä energiankulutus kasva.

Stravent Oy:n toimittama biddle ilmaverhokone – tehokas, vedoton ja äänetön oviverho asiakkaille, joille energiatehokkuus ja säästöt ovat tärkeitä myös pitkällä tähtäimellä.

23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy