FI EN SE

Paavolan pelastusasemalle energiataloudellisia ilmaverhokoneita


19.04.2013
Arkisto
Stravent

Stravent Oy toimittaa Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen Paavolan pelastusasemalle energiataloudellisia ilmaverhokoneita.

Kohde: Paavolan pelastusasema
Tilaaja: Lahden Tilatalot Oy
Rakennuttaja: Lahden Tilakeskus
Käyttäjä: Päijät-Hämeen pelastuslaitos
LVI-urakoitsija: Lahden LVI-Talo Oy

Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen Paavolan pelastusasema saa tuntuvan parannuksen ja uudistuksen työolosuhteisiinsa, kun Stravent toimittaa heille alkusyksystä 19 kappaletta IndAC –ilmaverhokoneita. Pelastusaseman LVI-suunnittelusta vastaa Wise Group Finland Oy ja tilaajana on Lahden LVI-Talo Oy / Pasi Nyman.

paavolan pelastusasema

Biddle –ilmaverho vähentää lämmitetyn ilman karkaamista rakennuksesta, minimoi vetohaitat oven läheisyydessä sekä säästää energiaa. Kohteen suunnittelussa pyrittiin kestävää kehitystä ja energiataloutta tukeviin suunnitteluratkaisuihin joka osaltaan vaikutti myös ilmaverhojen valintaan. Pelastuslaitoksen ovia avataan ja suljetaan paljon, lisäksi osa ovista voi olla auki pitkiäkin aikoja, jolloin patentoidulla pyörteenestotasaimella varustettu Stravent biddle –ilmaverhokone eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma tulee koneesta erittäin tiiviinä suihkuna alaspäin, ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilmamäärä riittää kattamaan oviaukon lattiaan saakka. Toisin kuin perinteisissä oviverhopuhaltimissa – Stravent biddlen käytöstä ei synny meluhaittoja eikä energiankulutus kasva.

Ilmastoinnin takaisinmaksuaika on Stravent biddle –ilmaverhokoneita käytettäessä lyhyt, sillä tehokkaan laminaarivirtauksen ansiosta lämpöenergiasta yli 90% saadaan kiinteistön hyödyksi, käyttökustannukset pienenevät ja työntekijät ovat taatusti tyytyväisiä työskentelyolosuhteisiinsa kiinteistössä.

Stravent biddle – tehokas, vedoton ja äänetön oviverho asiakkaille, joille energiatehokkuus ja säästöt ovat tärkeitä myös pitkällä tähtäimellä.

23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy