FI EN SE

Uusi Biddlen CA2 esite


05.10.2012
Arkisto
Stravent

Lataa uusi esite kotisivuiltamme tai ole meihin yhteydessä niin lähetämme sen sinulle!

Tavoitteena on ollut kaikkein energiatehokkaimman ja käyttäjäystävällisimmän ilmaverholaitteen valmistaminen. CA2 on laadukkaan CA-ilmaverholaitteen parannettu versio.

Täysautomaattinen energiaa säästävä ilmaverholaite Pitkälle kehitetty ilmaverholaite CA2 toimitetaan täysautomaattisella CHIPS-ohjauksella. Integroitu CHIPS-ohjaus huolehtii jatkuvasti ilmaverholaitteen optimaalisista asetuksista kaikissa olosuhteissa. Tämän tekniikan ansiosta päästään todistetusti maksimaaliseen 94 prosentin erotustehokkuuteen.  Sen lisäksi jopa 75 prosentin energiansäästö on mahdollinen verrattuna perinteiseen ohjaukseen.

Huipputehokas ilmaverho CA2 voidaan kytkeä mihin tahansa järjestelmään laitteen alhaisen veden lämpötilan kanssa toimivan konvektorin ansiosta.  Tämä mahdollistaa laitteen optimaalisen käytön kaikissa veden lämpötiloissa alkaen 45/35ºC:n lämpötilasta, jossa integroitu 3-tieventtiili takaa tuloilman oikean lämpötilan.

Kojelauta: b-touch CA2 on varustettu uudella b-touch kosketusnäytöllä. Ohjaus on yksinkertaista helppokäyttöisen kosketusnäytön ansiosta. Laitteen asennukseen tarvitaan vain muutamia asetuksia valmiiksi säädettyyn ohjelmaan b-touch kosketusnäytöllä, mikä vie vain hetken. Tämän jälkeen CA2 toimii automaattisesti. Tilanteesta riippuen käyttäjä voi muuttaa asetuksia manuaalisesti esimerkiksi huoneen lämpötilan nostamiseksi tai laskemiseksi.

Henkilökohtainen ohjauspaneeli Tehdas voi tarvittaessa muuttaa ohjauspaneelin vakioasetukset sinun tilanteesi mukaisiksi. Nämä asikaskohtaiset asetukset saattavat sisältää erityisen koodin turvatarkoituksiin tai erittäin matalan äänitason valitsemiseksi.

Mahdolliset pienet muutokset ulkoasuun Laitteissa voi olla suuriakin teknisiä eroja, mutta erot ovat tuskin havaittavissa ulkoasussa. Tästä lähtien CA2 ilmaverholaite toimitetaan valkoiseksi maalattuna: RAL 9016. Tuloilmasäleikön pyöristetty muoto antaa ilmaverholaitteelle muodikkaan ilmeen.

Biddle: räätälöidyt ilmastointiratkaisut Yli 50 vuoden ajan Biddle on kuulunut räätälöidyn sisäilmatekniikan parhaimmistoon.  Biddle on erikoistunut ilmanerotukseen ja ohjausjärjestelmiin. Comfort-ilmaverhojen lisäksi Biddlen tuotteistoon kuuluvat myös ilmaverhot teollisuuden käyttöön ja ilmanlämmittimet.

Haluatko tietää enemmän? Soita meille.

Terveisin

Stravent Oy / Timo Karkulahti


23.04.2024

Hagabin Basic 4 -takaisinvirtaussuojalle löytyy nyt EPD-ympäristöseloste!

12.09.2023

Lyngsonin paneeliradiaattoreille ja Lisa-konvektorille löytyy nyt EPD-ympäristöselosteet!

09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

Suomen_vahvimmat_2024
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy