Suomi English version Estonia Swedish Swedish
30.08.2011

Stravent toimittaa ilmaverhot Kalevan painotaloon Ouluun


Stravent on sopinut ilmaverhojen toimittamisesta Kalevan painotalon oviin Lemminkäisen kanssa.

Oviaukkoja, jotka varustetaan stravent-biddle ilmaverhoilla on yhteensä 23 kpl joista 19 kpl on IndAc teollisuusoviverhoja. Ilmaverhokoneet toimitetaan syksyn 2011 aikana. Aikaisempia hyviä käyttökokemuksia antaneita teollisuuskohteita on mm. Oulun Postikeskus, missä takuuaikana ei ollut yhtään reklamaatiota.

IndAc soveltuu erinomaisesti suuriinkin oviaukkoihin. Kaksoislaminaaritasaajan ansiosta ilmaa voidaan puhaltaa tehokkaasti jopa 8 metristä asti. Kaarevassa paineaukossa on patentoitu kaksoislaminaaritasaaja joka tasaa tehokkaista puhaltimista syntyvän turbulenttisen ilman voimakkaaksi laminaariseksi ilmavirraksi jolloin lähialueesta tulee miellyttävä ja vedoton työskentelyalue. 4 metrin levyisessä oviaukossa ilmaa puhalletaan melkein 20.000 m3/h. Kaarevan paineaukon ansiosta ilmaverhon voi asentaa erittäin lähelle oviaukkoa eivätkä nosto-ovet aiheuta ongelmia. IndAc –ilmaverhoa on saatavilla sekä vesi- että sähkölämmityspatterilla.

Monissa teollisuusrakennuksissa ovien täytyy olla pitkään auki kerrallaan johtuen tavaraliikenteestä. Avoin ovi johtaa ilman vaihtumiseen oviaukossa. Lämmin ilma karkaa ulos ja kylmää ilmaa työntyy sisään jolloin lähialueesta tulee epämiellyttävä työskentelyalue.

Jotta lämpövuoto saataisiin estettyä ja samalla lämmitettyä sisään tuleva ilma miellyttävälle tasolle, tulisi oviaukon yläreunaan asennettava oikein mitoitettu ja tarpeeksi tehokas ilmaverho. Ilmavirran on myös oltava tarpeeksi voimakas jotta se yltää lattiaan asti.

Tämän lisäksi hyötysuhde on Indacilla erinomainen joka takaa suuret säästöt ja lyhyet takaisinmaksuajat ROI laskelmissa.

Stravent Oy

 

menestyja