FI EN SE

Tuoteuutuus: Täysin automaattinen ilmaverho


27.05.2010
Arkisto
Stravent

Automaattista ilmaverhojen ohjausta CHIPS -teknologialla.

Stravent Oy:n päämies Biddle kehittää jatkuvasti tuotteitansa energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä silmällä pitäen. Tämän takia Comfort-ilmaverhojen, mallia CA, valikoimaa on laajennettu uudella, täysin automaattisesti toimivalla ilmaverholla joka on varustettu CHIPS-ohjauksella.

CHIPS-ohjauksella varustettu täysin automaattinen ilmaverho luo jatkuvasti itselleen optimaaliset toimintaparametrit muuttuvien olosuhteiden mukaan. Tämä takaa maksimaalisen viihtyvyyden ja mahdollistaa jopa 75 %:n energiasäästöt verrattuna tavanomaisiin ilmaverhoihin jotka toimivat perinteisellä nopeudensäädöllä.

Normaalisti ilmaverhoja ohjataan manuaalisesti. Vaihtelevat sääolosuhteet tai puutteellinen osaaminen/tietotaito johtavat kuitenkin usein siihen että ilmaverhoa käytetään väärillä asetuksilla. Tämä johtaa suuriin energiahäviöihin, meluun ja siihen että viihtyvyys kärsii.

Tämän takia Stravent tuo markkinoille CHIPS-teknologialla varustetun täysin automaattisen ilmaverhon. CHIPS-teknologia muuntaa automaattisesti ilmaverhon puhallusvoimakkuuden ja lämpötilan vastaamaan muuttuvia olosuhteita oven läheisyydessä. Tämä takaa sen että ilmaverho toimii oikeilla asetuksilla kokoajan, ja siten saavutetaan myös tehokas ilman erottelukyky ja optimaalinen viihtyvyys. CHIPS on lyhennelmä englanninkielen sanoista Corrective Heating and Impulse Prediction System.

CHIPS-ohjauksen edut:

  • Maksimaaliset energiansäästöt
  • Helppokäyttöisyys täysin automaattisen ohjauksen ansiosta
  • Optimaalinen viihtyvyys ja ilman erotus
  • Erittäin hiljainen 

Terveisin,
Timo Karkulahti
Stravent Oy

Lataa koko artikkeli !

 
09.06.2023

Stravent toimittaa Helsingin Aleksanterinkatu 40:ssä sijaitsevaan saneerattavaan hotellikiinteistöön 142 kpl Vasatherm Visper -puhallinkonvektoreita. Toimitukset alkavat kesällä 2023.

31.03.2023

Juhlistimme Pohjois-Suomen aluepäällikkömme Mikan 10-vuotista taivalta Stravent Oy:n palveluksessa.

30.09.2022

Ratkaisu sopii hyvin asuintaloihin ja hotelleihin. Mahdollistaa asennuksen eteisen viereisiin tilaan, joten eteisen alakattoon ja paremmin tilaa muulle tekniikalle, minkä takia ylivoimainen saneerauksissa.

Lue lisää tuotteesta täältä..

Suomen_vahvimmat_2023
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy