Suomi English version Estonia Swedish Swedish
26.04.2010

Lehdistötiedote 26.4.2010


Stravent Oy toimittaa ilmaverhokoneita Musiikkitaloon!

Stravent Oy toimittaa Musiikkitalon pääovien ilmaverhokoneet. Järjestelmä minimoi vetohaitat ja säästää energiaa. Toimituksen laajuus on 17 ilmaverhokonetta ja ilmaverhokoneet toimitetaan keväällä 2010.

Stravent -ilmaverho vähentää tuntuvasti lämmitetyn ilman karkaamista rakennuksesta. Tasaisesti alaspäin puhallettavasta ilmasta jopa 90 % liittyy lämmitetyn tilan luonnolliseen ilmankiertoon, jolloin oviaukosta ja sen välittömästä läheisyydestä tulee miellyttävän vedoton alue.

Stravent -ilmaverhokone on varustettu patentoidulla pyörteentasaimella, joka eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma puhalletaan koneesta tiiviinä suihkuna alaspäin, ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilma- määrä riittää kattamaan oviaukon lattiaan asti: kulkuaukkoon syntyy hyvä suojaus.

Perinteisissä oviverhopuhaltimissa tarvitaan runsas ilmanpuhallus, jolloin ilmaverho hajoaa leveäksi viuhkaksi, syntyy kiusallista melua ja energiankulutus kasvaa. Straventilla näitä haittoja ei ole.

Stravent -ilmaverhokone toimii myös vakiopuhallusnopeudella. Koneessa on nokkela venttiilijärjestelmä, jolla puhallusaukkoa voidaan säätää. Sen ansiosta ilmaverhon tehon kasvattaminenkaan ei muuta puhallusilman nopeutta. Venttiilin avautuessa ilmanpuhallusaukko suurenee, leventyvä ilmasuihku siirtää enemmän lämpöä ilman nopeuden kasvamatta, ja suihkua tuskin havaitsee.

Patentoidulla menetelmällä oviaukkoon saadaan tehokas, vedoton ja äänetön ilmaverho huomattavasti pienemmällä ilmamäärällä kuin millään perinteisellä oviverhopuhaltimella. Lämmennyt ulkoilma ohjautuu aina miellyttävästi oleskelualueelle. Tehokkaan virtauksen ansiosta jopa 90 % lämpöenergiasta saadaan kiinteistön hyödyksi, käyttökustannukset pienenevät ja työntekijöiden sekä asiakkaiden tyytyväisyys on taattu !

Straventin ilmaverhoja on toimitettu aikaisemmin Stockmanille, Forumiin, Itäkeskukseen, Selloon, Ideaparkkiin, Kannelmäen, Itäkeskuksen, Kuopion, Keravan ja Rauman Prismoihin ja niin edelleen. Investoinnin takaisinmaksuaika on Stravent -ilmaverhokoneita käytettäessä lyhyt. Annamme mielellämme lisätietoja ja autamme työn alla olevissa kohteissanne!


Stravent Oy

menestyja