FI EN SE

Lehdistötiedote 26.4.2010


26.04.2010
Arkisto
Stravent

Stravent Oy toimittaa ilmaverhokoneita Musiikkitaloon!

Stravent Oy toimittaa Musiikkitalon pääovien ilmaverhokoneet. Järjestelmä minimoi vetohaitat ja säästää energiaa. Toimituksen laajuus on 17 ilmaverhokonetta ja ilmaverhokoneet toimitetaan keväällä 2010.

Stravent -ilmaverho vähentää tuntuvasti lämmitetyn ilman karkaamista rakennuksesta. Tasaisesti alaspäin puhallettavasta ilmasta jopa 90 % liittyy lämmitetyn tilan luonnolliseen ilmankiertoon, jolloin oviaukosta ja sen välittömästä läheisyydestä tulee miellyttävän vedoton alue.

Stravent -ilmaverhokone on varustettu patentoidulla pyörteentasaimella, joka eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma puhalletaan koneesta tiiviinä suihkuna alaspäin, ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilma- määrä riittää kattamaan oviaukon lattiaan asti: kulkuaukkoon syntyy hyvä suojaus.

Perinteisissä oviverhopuhaltimissa tarvitaan runsas ilmanpuhallus, jolloin ilmaverho hajoaa leveäksi viuhkaksi, syntyy kiusallista melua ja energiankulutus kasvaa. Straventilla näitä haittoja ei ole.

Stravent -ilmaverhokone toimii myös vakiopuhallusnopeudella. Koneessa on nokkela venttiilijärjestelmä, jolla puhallusaukkoa voidaan säätää. Sen ansiosta ilmaverhon tehon kasvattaminenkaan ei muuta puhallusilman nopeutta. Venttiilin avautuessa ilmanpuhallusaukko suurenee, leventyvä ilmasuihku siirtää enemmän lämpöä ilman nopeuden kasvamatta, ja suihkua tuskin havaitsee.

Patentoidulla menetelmällä oviaukkoon saadaan tehokas, vedoton ja äänetön ilmaverho huomattavasti pienemmällä ilmamäärällä kuin millään perinteisellä oviverhopuhaltimella. Lämmennyt ulkoilma ohjautuu aina miellyttävästi oleskelualueelle. Tehokkaan virtauksen ansiosta jopa 90 % lämpöenergiasta saadaan kiinteistön hyödyksi, käyttökustannukset pienenevät ja työntekijöiden sekä asiakkaiden tyytyväisyys on taattu !

Straventin ilmaverhoja on toimitettu aikaisemmin Stockmanille, Forumiin, Itäkeskukseen, Selloon, Ideaparkkiin, Kannelmäen, Itäkeskuksen, Kuopion, Keravan ja Rauman Prismoihin ja niin edelleen. Investoinnin takaisinmaksuaika on Stravent -ilmaverhokoneita käytettäessä lyhyt. Annamme mielellämme lisätietoja ja autamme työn alla olevissa kohteissanne!


Stravent Oy

31.03.2023

Juhlistimme Pohjois-Suomen aluepäällikkömme Mikan 10-vuotista taivalta Stravent Oy:n palveluksessa.

30.09.2022

Ratkaisu sopii hyvin asuintaloihin ja hotelleihin. Mahdollistaa asennuksen eteisen viereisiin tilaan, joten eteisen alakattoon ja paremmin tilaa muulle tekniikalle, minkä takia ylivoimainen saneerauksissa.

Lue lisää tuotteesta täältä..

20.09.2022

Seinäjoen Hyllykalliolla toimiva S EEPEE Autotalo myy uusia ja käytettyjä autoja. Valikoimassa on mm. Peugeot, Hyundai, Alfa Romeo ja Fiat. Lisäksi tiloissa toimii kaikkien automerkkien huolto sekä katsastus.

Kiinteistössä siirryttiin kaukolämmöstä maalämpöön ja halliin tarvittiin lämmitysmuoto, jossa ei tarvita lattialämmitystä. Valinta kohdistui Straventin Biddle NOZ2 -kiertoilmakoneisiin.

Suomen_vahvimmat_2023
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy