Suomi English version Estonia Swedish Swedish
02.03.2009

Asiakastiedote 02.03.2009


Stravent Oy toimittaa lisää ilmaverhokoneita Forumiin

Stravent Oy toimittaa Forumin Simonkadun ilmaverhokoneet. Järjestelmä minimoi vetohaitat ja säästää energiaa. Toimituksen laajuus on 12 ilmaverhokonetta joiden leveys on yhteensä 10,5 metriä kahdessa rivissä, ja toimituksen arvo on yli 100.000 €. Ilmaverhokoneet toimitetaan keväällä 2009.

Stravent on toimittanut jo aikaisempaa Forumiin ilmaverhojärjestelmiä. Hyvät käyttökokemukset auttoivat päätöksenteossa. Hankinnassa painotettiin järjestelmän energiataloutta.

Stravent -ilmaverho vähentää tuntuvasti lämmitetyn ilman karkaamista ra- kennuksesta. Tasaisesti alaspäin puhallettavasta ilmasta jopa 90 % liittyy lämmitetyn tilan luonnolliseen ilmankiertoon, jolloin oviaukosta ja sen välittömästä läheisyydestä tulee miellyttävän vedoton alue.

Stravent -ilmaverhokone on varustettu patentoidulla pyörteentasaimella, joka eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma puhalletaan koneesta tiiviinä suihkuna alaspäin, ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilmamäärä riittää kattamaan oviaukon lattiaan asti: kulkuaukkoon syntyy hyvä suojaus.

Perinteisissä oviverhopuhaltimissa tarvitaan runsas ilmanpuhallus, jolloin ilmaverho hajoaa leveäksi viuhkaksi, syntyy kiusallista melua ja energiankulutus kasvaa. Straventilla näitä haittoja ei ole.

Stravent -ilmaverhokone toimii myös vakiopuhallusnopeudella. Koneessa on nokkela venttiilijärjestelmä, jolla puhallusaukkoa voidaan säätää. Sen ansiosta ilmaverhon tehon kasvattaminenkaan ei muuta puhallusilman nopeutta. Venttiilin avautuessa ilmanpuhallusaukko suurenee, leventyvä ilmasuihku siirtää enemmän lämpöä ilman nopeuden kasvamatta, ja suihkua tuskin havaitsee.

Patentoidulla menetelmällä oviaukkoon saadaan tehokas, vedoton ja äänetön ilmaverho huomattavsti pienemmällä ilmamäärällä kuin millään perinteisellä oviverhopuhaltimella. Lämmennyt ulkoilma ohjautuu aina miellyttävästi oles- kelualueelle. Tehokkaan laminaarivirtauksen ansiosta jopa 90 % lämpöenergiasta saadaan kiinteistön hyödyksi, käyttökustannukset pienenevät ja työntekijöiden sekä asiakkaiden tyytyväisyys on taattu !

Straventin ilmaverhoja on toimitettu aikaisemmin Stockanille, Itäkeskukseen, Selloon, Ideaparkkiin, Kannelmäen, Itäkeskuksen, Kuopion, Keravan ja Rauman Prismoihin ja niin edelleen. Investoinnin takaisinmaksuaika on Stravent -ilmaverhokoneita käytettäessä lyhyt. Annamme mielellämme lisätietoja ja autamme työn alla olevissa kohteissanne!


Stravent Oy

menestyja