Suomi English version Estonia Swedish Swedish
08.04.2008

Lehdistötiedote 8.4.2008


Meriton- hotelliin laatukonvektorit

Stravent Oy on tehnyt sopimuksen Vasatherm puhallinkonvektorien toimittamisesta Meriton hotelliin Tallinnassa.

Vasatherm Visper puhallinkonvektorien tekninen ratkaisu oli kokonaispituudeltaan lyhyin ja siten helpoin asentaa muutenkin ahtaisiin hotellihuoneiden eteisten kattoon. Näissä kansainvälisissä hotellihankkeissa puhallinkonvektorit valittiin ääniteknisten ominaisuuksien ja tehon perusteella.

Vasatherm puhallinkonvektoria ei tarvitse varustaa äänenvaimennetulla painelaatikolla kuten muita konvektoreita. Kuitenkin ilman äänenvaimenninta oli Vasatherm noin 3 dBA hiljaisempi.

Vasatherm Visperillä on viiden vuoden tehdastakuu ja se valmistetaan ISO 9001 ja 14001 mukaan. Visperin rakenteessa on huomioitu huollon helppous ja koneen tiiveys, ettei huoneilmaan sekoitu likapartikkeleita alakaton yläpuolelta.

Meriton hotelliin toimitetaan 340 puhallinkonvektoria ja investoinnin arvoksi tuli yli 260.000 euroa. Toimitukset tapahtuvat pääosin kesän 2008 aikana.

Aikaisempia hotellikohteita Talllinnassa on ollut hotelli Tornimäki, Tallink Spa, Telegraaf ja Sas Radisson Tallinna, joka oli Baltian ensimmäinen viiden tähden business-hotelli kuten myös Helsingissä Kämp-hotelli. Kämp hotelli varustettiin Vasatherm puhallinkonvektoreilla jo syksyllä 1998. Vasatherm puhallinkonvektoreita on toimittu 19 vuoden aikana Pohjoismaissa noin 50.000 kpl.

Stravent Oy

Â

menestyja