Suomi English version Estonia Swedish Swedish
02.05.2007

Asiakastiedote 2.5.2007


Stravent Oy toimittaa Kuopion Prisman ilmaverhokoneet. Järjestelmä minimoi vetohaitat ja säästää energiaa.

Toimituksen laajuus on 21 ilmaverhokonetta, ja toimituksen arvo on noin 140.000 €. Ilmaverhokoneet toimitetaan kesällä 2007.

Stravent biddle -ilmaverho vähentää tuntuvasti lämmitetyn ilman karkaamista ra- kennuksesta. Tasaisesti alaspäin puhallettavasta ilmasta jopa 90 % liittyy lämmitetyn tilan luonnolliseen ilmankiertoon, jolloin oviaukosta ja sen välittömästä läheisyydestä tulee miellyttävän vedoton alue.

Stravent biddle -ilmaverhokone on varustettu patentoidulla pyörteentasaimella, joka eliminoi puhaltimessa syntyvät pyörteet. Ilma puhalletaan koneesta tiiviinä suihkuna alaspäin, ja ilmasuihkun optimoidun suuntauksen ansiosta jo vähäinen ilmamäärä riittää kattamaan oviaukon lattiaan asti: kulkuaukkoon syntyy hyvä suojaus. Perinteisissä oviverhopuhaltimissa tarvitaan runsas ilmanpuhallus, jolloin ilmaverho hajoaa leveäksi viuhkaksi, syntyy kiusallista melua ja energiankulutus kasvaa. Stravent biddlessä näitä haittoja ei ole.

Stravent biddle -ilmaverhokone toimii myös vakiopuhallusnopeudella. Koneessa on nokkela venttiilijärjestelmä, jolla puhallusaukkoa voidaan säätää. Sen ansiosta ilmaverhon tehon kasvattaminenkaan ei muuta puhallusilman nopeutta. Venttiilin avautuessa ilmanpuhallusaukko suurenee, leventyvä ilmasuihku siirtää enemmän lämpöä ilman nopeuden kasvamatta, ja suihkua tuskin havaitsee.

Patentoidulla Stravent biddle -menetelmällä oviaukkoon saadaan tehokas, vedo- ton ja äänetön ilmaverho huomattavsti pienemmällä ilmamäärällä kuin millään perinteisellä oviverhopuhaltimella. Lämmennyt ulkoilma ohjautuu aina miellyttävästi oleskelualueelle. Tehokkaan laminaarivirtauksen ansiosta jopa 90 % lämpöenergiasta saadaan kiinteistön hyödyksi, käyttökustannukset pienenevät ja työntekijöiden sekä asiakkaiden tyytyväisyys on taattu !

Stravent ilmaverhoja on toimitettu aikaisemmin Keravan ja Rauman Prismoihin. Investoinnin takaisinmaksuaika on Stravent biddle -ilmaverhokoneita käytettäessä lyhyt. Annamme mielellämme lisätietoja ja autamme työn alla olevissa kohteissanne !


Stravent Oy


Â

menestyja