FI EN SE

NEUVOTTELUTILAT

hoitokoditNeuvottelutiloihin tarvitaan happea ja raitista ilmaa, kerrostava ilmanjakotekniikka tuo sitä aina riittävästi.

Neuvottelutilojen sisäilman laadulle asetetaan poikkeuksetta hyvin korkeat laatuvaatimukset. Ilman täytyy vaihtua tehokkaasti, sen pitää olla raikasta ja lämpöolosuhteiden pitää pysyä tasaisena.

Stravent-kerrostava ilmastointi on monella tavalla ylivoimainen ratkaisu neuvottelutilojen ilmanvaihtoon. Raittiin ja puhtaan ilman lisäksi sen vedottomuus ja äänettömyys vievät mukavuuden aivan uudelle tasolle. Hapekkaassa tilassa viihdytään paremmin ja jaksetaan pitempään.

Laadukas sisäilma lisää vireyttä

Neuvottelutilojen hengitysilma käy nopeasti raskaaksi kun ilmanvaihtotekniikka on vääränlainen. Käytetty ilma on saatava vaihdettua raikkaaseen hengitysilmaan tehokkaasti, eikä se saa sekoittua uudelleen tuloilman kanssa. Näin voi tapahtua perinteisessä sekoittuvassa ilmanvaihdossa. Siinä käytetty ilma ja sen mahdolliset epäpuhtaudet jäävät haitallisesti pyörimään huonetilaan. Raikkaan ilman puute ilmenee nopeasti väsymyksenä.

Stravent-kerrostava ilmanjakotekniikka tuo raikkaan ilman huonetilaan hallitusti alas ja käytetty ilma nousee ylös mistä se johdetaan pois. Näin hengitysilma pysyy jatkuvasti raikkaana ja mahdollisimman puhtaana. Lisäksi ilmamääriä ja lämpötiloja voidaan säädellä aina tilanteiden mukaan.

Merkittävää energiasäästöä paremmin tuloksin

Kerrostava ilmanjakotekniikka säästää energiaa noin 20 % perinteiseen sekoittavaan ilmanvaihtoon verrattuna. Lisäksi Stravent tekeen sen neljänneksen pienemmällä ilmamäärällä. Koska ilmastointi/lämmitys ovat toimistotilojen suurimpia kulueriä niin säästö on merkittävää luokkaa.

Vedotonta mukavuutta

Koska kerrostava ilmanjakotekniikka ei aiheuta vetoa, niin silloin ei myöskään esiinny vedosta johtuvia niska- eikä hartiasärkyjä. Näin työ- ja neuvotteluvireys pysyvät hyvinä sekä toiminta tehokkaana.

Hyvä yrityskuva

Stravent-kerrostavaan ilmanjakotekniikkaan ovat niin yrityksien oma henkilökunta kuin heidän vieraansakin olleet poikkeuksetta sangen tyytyväisiä. Toimiva, vedoton ilmanjakotekniikka ja raikas hengitysilma ovat monelle yritykselle osa arvokasta yrityskuvaa.

Myös sisustuksellisesti Stravent antaa mahdollisuuksia omaperäisiin ja mielenkiintoisiin erikoisratkaisuihin.

Stravent säästää energiaa hoitamalla ilmastoinnin huomattavasti tavanomaista pienemmällä ilmamäärällä. Stravent voidaan yhdistää epäsuoraan valaistukseen ja on näin osa yrityksen sisustusratkaisua.

Usein pitkät neuvottelut asettavat erityisvaatimuksia ilmanvaihdolle etenkin kokoustiloissa. Raikas ja puhdas hengitysilma on oleellisen tärkeä vireys- ja viihtyvyystekijä.

Ratkaisut

Esitteet

Kerrostavan ilmanvaihdon päätelaitteet

Suutinputki S11 (pdf)

Kattohajoittaja S44 (pdf)

Seinähajoittaja S55 (pdf)

Optimal (pdf)

Stravent moduuli (pdf)

Savuvideo

Artikkelit

TT-artikkeli_Bahram 4-2007
Tuloilmalaitteiden ilman lähtönopeuden vaikutus ilmanvaihtojärjestelmän energiankulutukseen.

Artikkelit referenssikohteista

Referenssejä

  • Sirkkalan kasarmi, koulutus ja neuvottelutilat
  • ETS, koulutus ja neuvottelutilat

Tuotteet

» SUUTINPUTKI S11

» KATTOHAJOITTAJA S44

» SEINÄHAJOITTAJA S55

» JÄÄHDYTYSPALKKI OPTIMAL

» JÄÄHDYTYSPALKKI MODUULI

Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Satanolla Oy