FI EN SE

NEUVOTTELU- JA KOKOUSTILOJEN TEHOKAS JA ÄÄNETÖN ILMASTOINTI

ecoclime-neuvottelutilat

Vietämme noin 90 % ajastamme sisätiloissa. Näin ollen laadukas sisäilma on ratkaiseva tekijä terveydelle, hyvinvoinnille ja työn tuottavuudelle. Ecoclime-ilmastointikatto lisää viihtyvyyttä vallankumouksellisella tavalla ja on paras ratkaisu niin ominaisuuksiensa, talouden kuin ympäristönkin kannalta. 

Lämpöviihtyvyys uudelle tasolle – vedottomasti ja äänettömästi  

Ilmastointikatto luo huoneeseen miellyttävän sisäilman, jossa kylmä tai lämmin ilma jakautuu tasaisemmin matalalla nopeudella. Näin ollen neuvottelutiloissa ei tunnu vetoa eikä kuulu häiritseviä ääniä. Viihtyvyys on sama koko tilassa, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää maksimaalisesti. Ilmastointikaton suurimpana etuna on sen yksinkertaisuus, niin itse tuotteen kuin sen asennuksenkin kannalta.

Ecoclime-ilmastointikatto on ratkaisu, johon sisältyy useita ainutlaatuisia ominaisuuksia: suuri teho, pieni ilmannopeus, alhainen melutaso, matala rakennekorkeus ja paino sekä helppo asennus ja huolto. Ominaisuuksia, jotka tarjoavat parhaan työympäristön pienimmillä kustannuksilla ja energiankulutuksella.

  

ILMASTOINTIKATON EDUT:

  • Paras ISO 7730:n mukainen viihtyvyys
  • Vedoton ja äänetön
  • Tehokkuus lisääntyy ja sairauspoissaolot vähenevät
  • Kevyt, helppo asennus yhden asentajan tekemänä 
  • Energiatehokas alhaisten vesipuolen painehäviöiden ansiosta
  • Pitkä käyttöikä 
  • Huoltovapaa
  • 10 vuoden takuu

Houkuttelevammat neuvottelu- ja kokoustilat, joissa on maailmanluokan sisäilmaolosuhteet

Toisin kuin monen muun valmistajan laitteet, Ecoclime-ilmastointikatto puhaltaa tilaan pelkästään raikasta ja puhdasta ilmaa, jolloin vältytään epäterveellisen pölyn aiheuttamilta terveyshaitoilta. Ilmastointikatto takaa vedottoman ja hiljaisen työympäristön, jossa myös työntekijöiden tuottavuus säilyy ja työperäisten sairauspoissaolojen riski pienenee.

Perinteisellä "pistejäähdytyksellä" tilaan syntyy kohtia, jotka ovat paljon viileämpiä ja vetoisampia kuin muu huone. Ecoclimen ratkaisulla kylmä ilma jakautuu tasaisesti koko huoneeseen, jolloin neuvottelutilaa voidaan hyödyntää maksimaalisesti ilman, että tarvitsee murehtia vedosta johtuvista niska- tai hartiasäryistä. Ecoclime-menetelmä perustuu siihen, että useampi paneeli asennetaan edullisemmin ja nopeammin kuin perinteiset jäähdytyspalkit. Ja mikä parasta, työnteko voi jatkua asennuksen aikana. Tämä tekee menetelmästä erittäin tehokkaan, kun halutaan parantaa viihtyvyyttä nopeasti, sekä vähemmän ympäristöä kuormittavan, kun erillisiä muutostöitä ei tarvita.  

 

Esite

Ecoclime-esite

Ecoclime-suunnitteluopas

 

Lue lisää ilmastointikatoista

Avotoimistojen ilmastointi

 
magicad_logo
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy