Suomi English version Estonia Swedish Swedish

HOTELLIHUONEET

hoitokoditKerrostavalla ilmanjakotekniikalla puhdas ja raikas ilma johdetaan hotellihuoneisiin äänettömästi ja vedottomasti

Hotellihuoneiden sisäilmalle asetetaan poikkeuksetta hyvin korkeat laatuvaatimukset. Ilman täytyy vaihtua tehokkaasti, olla raikasta ja lämpötilan pitää pysyä viihtyisän tasaisena.

Stravent on monella tavalla ylivoimainen ratkaisu hotellihuoneiden ilmanvaihtoon. Sen vedottomuus ja äänettömyys vievät mukavuuden aivan uudelle tasolle. Nukkuminen on rauhallista kun hengitysilma on puhdas ja raikas. Asiakastyytyväisyys pysyy hyvänä.

Laadukas sisäilma lisää asiakasviihtyvyyttä

Hotellihuoneiden käytetty, usein pölyäkin sisältävä ilma on saatava vaihdettua raikkaaseen hengitysilmaan tehokkaasti. Se ei myöskään saa sekoittua uudelleen tuloilman kanssa. Näin voi tapahtua perinteisessä sekoittuvassa ilmanvaihdossa. Siinä käytetty ilma ja sen mahdolliset epäpuhtaudet jäävät haitallisesti pyörimään huoneisiin.

Stravent -kerrostava ilmanjakotekniikka tuo raikkaan ilman huonetilaan hallitusti alas ja käytetty ilma nousee ylös mistä se johdetaan pois. Näin hengitysilma pysyy jatkuvasti raikkaana ja mahdollisimman puhtaana. Lisäksi ilmamääriä ja lämpötiloja voidaan säätää huonekohtaisesti aina tarpeen mukaan. Stravent -kerrostava ilmanjakotekniikka huolehtii tästä kaikesta äänettömästi ja ilman vetoa.

Merkittävää energiasäästöä paremmin tuloksin

Kerrostava ilmanjakotekniikka säästää energiaa noin 20 % perinteiseen sekoittavaan ilmanvaihtoon verrattuna. Lisäksi Stravent tekeen sen neljänneksen pienemmällä ilmamäärällä. Koska ilmastointi/lämmitys ovat hotellien suurimpia kulueriä niin säästö on merkittävää luokkaa.

Hyvää yötä ja huomenta

Koska kerrostava ilmanjakotekniikka on äänetön eikä aiheuta vetoa niin silloin yöunetkin ovat makoisampia. On mukava aloittaa uusi aamu virkeänä. Stravent on osaltaan luomassa tavoiteltua laatumielikuvaa hotellipalveluista.

Palvelu pelaa

Huoneiden päivittäinen huolto käy sujuvasti koska ylimääräisiä tuuletuksia ei välttämättä tarvita. Ilma on aina raikas. Nopea jäähdytyskin hoituu vain tehostamalla hetkeksi puhallusta. Aikaa säästyy ja toimintakin tehostuu. Stravent -kerrostava ilmanjakotekniikka sopii erinomaisen hyvin hotellihuoneisiin ja muodostaa osan laadukkaasta asiakaspalvelusta.

Hyvässä hotellihuoneessa viihdytään paremmin kun hengitysilma on puhdas ja raikas. Stravent tekee sen äänettömästi ja ilman vetoa.

Laatutietoiset asiakkaat asettavat erityisvaatimuksia hotellihuoneiden ilmanvaihdolle. Raikas ja puhdas hengitysilma on oleellisen tärkeä viihtyvyystekijä ja merkittävä valintakriteeri kun etsitään sopivaa majoitustilaa.

Ratkaisut

Esitteet

Hotellimoduuli

Visper

Artikkelit

Artikkelit referenssikohteista

Referenssejä

  • Tallink-Spa, Tallinna
  • Kylpylähotelli Eden, Nokia
  • Hotelli Oscar, Varkaus
  • Hotelli Eden, Oulu
  • SAS Radisson, Tallinna
  • Hotelli Kämp, Helsinki

Tuotteet

Hotelli Moduuli
VISPER puhallinkonvektori