FI EN SE

AVOTOIMISTOJEN VALLANKUMOUKSELLINEN ILMASTOINTI

ecoclime-avotoimistot

Vietämme noin 90 % ajastamme sisätiloissa. Näin ollen laadukas sisäilma on ratkaiseva tekijä terveydelle, hyvinvoinnille ja työn tuottavuudelle. Ecoclime-ilmastointikatto lisää viihtyvyyttä vallankumouksellisella tavalla ja on paras ratkaisu niin ominaisuuksiensa, talouden kuin ympäristönkin kannalta. 

Vedoton, hiljainen ja parempi sisäilma – kiinteistöstä riippumatta

Ilmastointikatto vie mukavuuden uudelle tasolle samalla kun se lisää avotoimistojen käytön joustavuutta. Patentoidun ratkaisun avulla kylmä ilma jakautuu tasaisesti koko avotoimistoon, jolloin ei synny viileämpiä tai vetoisampia kohtia eikä tilassa tunnu vetoa tai kuulu häiritseviä ääniä. Tällöin oleskelumukavuus lisääntyy ja 100 % avotoimiston pinta-alasta voidaan käyttää paremmin hyödyksi.

Ecoclime-ilmastointikatto on ratkaisu, johon sisältyy useita ainutlaatuisia ominaisuuksia: suuri teho, pieni ilmannopeus, alhainen melutaso, matala rakennekorkeus ja paino sekä helppo asennus ja huolto. Ominaisuuksia, jotka tarjoavat parhaan työympäristön pienimmillä kustannuksilla ja energiankulutuksella. Kevyen painonsa ansiosta paneelit voidaan helposti asentaa olemassa olevaan alakattokehykseen. Näin ollen ilmastointikatto voidaan asentaa sekä uudisrakennuksiin että saneerattaviin toimistotiloihin

  

ILMASTOINTIKATON EDUT

  • Paras ISO 7730:n mukainen viihtyvyys
  • 100 % pinta-alasta saadaan käyttöön
  • Vedoton ja äänetön
  • Tehokkuus lisääntyy ja sairauspoissaolot vähenevät
  • Kevyt, helppo asennus yhden asentajan tekemänä 
  • Energiatehokas alhaisten vesipuolen painehäviöiden ansiosta
  • Pitkä käyttöikä 
  • Huoltovapaa
  • 10 vuoden takuu

Nopein tie parempaan viihtyvyyteen – myös terveyden ja ympäristön kannalta

Ecoclime-menetelmä perustuu siihen, että useampi paneeli asennetaan edullisemmin ja nopeammin kuin perinteiset jäähdytyspalkit. Ja mikä parasta, työnteko voi jatkua asennuksen aikana. Tämä tekee menetelmästä erittäin tehokkaan, kun halutaan parantaa viihtyvyyttä nopeasti, sekä vähemmän ympäristöä kuormittavan, kun erillisiä muutostöitä ei tarvita.  

Viihtyisä työympäristö on monelle yritykselle tärkeä osa työntekijöiden hyvinvointia ja yrityskuvaa. Toisin kuin monen muun valmistajan laitteet, Ecoclime-ilmastointikatto puhaltaa tilaan pelkästään raikasta ja puhdasta ilmaa, jolloin vältytään epäterveellisen pölyn aiheuttamilta terveyshaitoilta. Ilmastointikatto takaa vedottoman ja hiljaisen työympäristön, jossa työntekijöiden tuottavuus säilyy, työperäisten sairauspoissaolojen riski pienenee ja jossa työntekijät ovat tyytyväisempiä. 

Ecoclime-ilmastointikaton avulla kokonaiskustannukset laskevat ja ilmastohyödyt lisääntyvät. Lämpöenergia siirtyy veden kautta paneeliin, koska vesi kuljettaa energiaa paljon tehokkaammin kuin ilma. Tämä tarkoittaa sitä, että ilmanvaihtokoneet ja puhaltimet voidaan mitoittaa pienemmiksi, jolloin energiankulutus ja kustannukset ovat pienemmät. Ilmastointikaton ympäristöhyödyt on otettu huomioon myös siten, että se on 100 % kierrätettävä. Asiakkaiden tekemien kyselyiden mukaan sekä valitukset että käyttö- ja energiakustannukset ovat vähentyneet toimistotaloissa ilmastointikaton asennuksen jälkeen

 

Esite

Ecoclime-esite

Ecoclime-suunnitteluopas

 

Lue lisää ilmastointikatoista

Neuvottelu- ja kokoustilaratkaisut

 
magicad_logo
Stravent Oy
Piispantilankuja 4
02240 Espoo
(09) 4241 3630
Sisäilmayhdistys
Satanolla Oy